kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6007
EURO
34,8119
STERLIN
40,6223
BITCOIN
$64.798
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Ezgi yenilenerek açıldı

Ezgi yenilenerek açıldı
13.12.2013
0
A+
A-
Açılış gecesine Londralılar tarafından çok sevilen sanatçı Kenan Çoşkun çıkarak gecenin geç vakitlerine kadar misafirlerini türkülere doyurdu.

Açılış gecesine Londralılar tarafından çok sevilen sanatçı Kenan Çoşkun çıkarak gecenin geç vakitlerine kadar misafirlerini türkülere doyurdu.

 

ezgi 3Kuzey Londra’nın popular eğlence merkezlerinden Ezgi Restaurant Türkü Evi, Kalender Ateş’in yeni yönetiminde geçtiğimiz hafta açılışını yaptı.

Misafirler türküler eşliğinde eğlencenin tadını doyasıya çıkardı.

Misafirler türküler eşliğinde eğlencenin tadını doyasıya çıkardı.

Ezgi Restaurant Türkü Evi, geçtiğimiz Cumartesi akşamı “783 High Road Tottenham N17 8AH” adresindeki mekanda yeni işletmecileri ve davetli topluluğu eşliğinde gerçekleştirilen açılışa ilgi büyük oldu. Yapılan açılaşa gösterilen katılım dolayısıyla bir açıklama yapan Kalender Ateş, “Tüm eş, dost ve arkadaşlar ile kaliteli eğlence arayışındaki kalabalık bir toplum üyesini açılış gecelerimizde görmekten çok memnun olduk. Gecemizi katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Müzik beğenisi ve damak zevki gelişkin seçkin konuklardan tam not almak bizi sevindirdi. Gece yaşamında ‘nezih eğlence’ denilince akla ilk gelenlerden olmak için çıtamızı yüksek tutuyoruz. Amatör bir ruhla profesyonelce çalışarak ve kalitemizden ödün vermeyerek müşterilerimizi müdavimimiz yapmaya çalışacağız” dedi. Ateş, “Ezgi Restaurant Türkü Evi, herkesin ailesiyle birllikte rahatça gellip eğleneceği adres olacaktır. Haftanın 7 günü sabah 7’den akşam 11’e kadar servisimiz açık olacak. Sulu yemek, kebap ve çorba çeşitlerimiz ile tatlılar gibi menümüzde yok yok . Bar bölümünde ise perşembe-pazar arası haftanın 4 günü Londra’yı müziğe doyuracak biçimde tasarlandı. Perşembeleri canlı fasıl, diğer günler türkü geceleri olacak. Toplumun sevdiği sanatçıları sahnemize davet edeceğiz. Bu konuda müşterilerimizin taleplerini de yerine getirmeye çalışacağız…” dedi

Yılbaşı rezervasyonlarınız için geç kalmayın

Ezgi Restourant Türkü Evi’nde müşteri memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu belirten Ateş, “Düğünden özel partilere pek çok etkinlikte müşterilerimizin misafirlerini gururla ağırlayabilecekleri bir organizasyon sunacağımızdan emin olabilirsiniz. 120 oturumluk mekanımızda müşterilerimizi sürekli kılmak ve onları memnun etmek amacıyla çok uygun fiyat veriyoruz. Ayrıca doğum günü partilerinde doğum günü pastası ve şampanya ikram ediyoruz…” dedi. Öte yandan Ezgi Restourant Türkü Evi’nin her ay gerçekleştireceği konserlerle eğlence gecelerine damgasını vuracağını söyleyen Kalender Ateş, “bu ayın 20-21’inde yine sevilen sanatçılardan Seydi Murat’ı LOndralı türküseverlerle buluşturacağız” dedi. Öte yandan yılbaşı gecesi için muhteşem bir organizasyona imza atacaklarını söyleyen Ateş, “Taner Özdemir sahneye çıkacak. Eğlencenin adresinde sürpriz sanatçılar da yer alacak tabii… Müşterilerimizi memnun etmek için fiks menü de gecenin ücretini dahil 50 sterlin olarak saptadık. Zengin hediyeli çekilişimizle geceye renk de katacağız… Yeni yıla bizlerle birlikte keyifle girmek isteyen müşterilerimize yılbaşı gecemiz için erken rezervasyon yaptırmalarını öneriyoruz” diye konuştu.

“783 High Road Tottenham N17 8AH” adresindeki Ezgi Restourant Türkü Evi ile ilgili ayrıntılı bilgi ve rezervasyonlarınız için 075 6806 6550 ya da 020 8801 5101 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.