kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.880
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Happy Days ile ekonomik ve konforlu tatiller!

37 yıllık turizm markası HappyDays yaz tatili için kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.

Happy Days ile ekonomik ve konforlu tatiller!
13.03.2014
0
A+
A-
37 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan HappyDays güleryüzlü ve tecrübeli bir ekiple hizmet veriyor.

37 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan HappyDays güleryüzlü ve tecrübeli bir ekiple hizmet veriyor.

Haringey bölgesinde 37 yıldır  kaliteli, güvenilir  ve güleryüzlü servisiyle hizmet veren HappyDays seyahat acentesi, her gelir ve yaş grubundaki müşterilerine uygun bilet ve paket rezervasyonları ile dikkat çekiyor. Köklü firmanın ekonomik fiyatlarla huzurlu tatil paketlerinın yanısıra, 20 yıldır Kıbrıs’ta hizmet veren ve 150 yeni model arabası bulunan kardeş şirket ‘Başpınar Rent a Car’ ın kaliteli hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Tatillerinizde zamanında araç teslimi ile birlikte fiyatlarında rakipsiz araçları kiralayabilir ve transferlerinden faydalanabileceksiniz.

Happydays  Direktörü Saffet Başpınarlı yaptığı açıklamada misafirlerine ellerinden gelen özverili çalışmayı  göstererek, gerek Türkiye’de gerekse Kıbrıs’ta otellerle yapmış oldukları anlaşmalarla en uygun ve ekonomik paket fiyatlarını oluşturduklarını ve her kitleye hitap ettiklerini söyledi. Başpınar, Türkiye’nin her noktasına, yavru vatan Kıbrıs’a ve dünyanın her yerine uçuş ve otel rezervasyonları yaptıklarını belirtirken, Pegasus Havayolları  ile  yapılacak  her rezervasyona kendi ikramları olarak yemek vermeye devam edeceklerini de kaydetti.

HEM TATİLE HEM MEMLEKETE

HappyDays  Direktörü Saffet Başpınarlı yeni şubeler ve tatil destinasyonları ile büyüyeceklerini söyledi.

HappyDays Direktörü Saffet Başpınarlı yeni şubeler ve tatil destinasyonları ile büyüyeceklerini söyledi.

31 Mart’ kadar yapılacak paket rezervasyonlarında %15’e kadar varan indirimler olduğunu ve buna ek olarak misafirlerine  kolaylık sağlayarak taksitli ödeme seçeneklerini sunduklarını söyleyen Başpınarlı sözlerini şöyle sürdürdü:  “ Özellikle Türkiye’nin tatil beldelerinin olduğu güney ve batı sahillerine paket rezervasyonlarında artış görülüyor. Bunlara güneydoğu ve doğu bölgelerine uçuş eklenerek cazip bir paket oluşturulabiliyor. Bir hafta, on gün veya iki hafta  tatilini otelde geçiren misafirlerimiz daha sonra gitmek istedikleri şehirlere bulundukları tatil beldesinden bağlantılı uçuşlarla transfer ediliyorlar.”

Otel rezervasyonlarının yanısıra Golf ve Cruise tatilleri imkanı sunmak için de hazırlandıklarını  belirten Saffet Başpınarlı,  Eylül ayından itibaren Golf turları ve Cruise tatillerinin de yapılabileceği müjdesini verdi.

Happy Days’in günden güne büyüdüğünü belirten Başpınarlı, Güney Londra ve Kuzey Londra bölgelerinde yeni şubeler açmaya hazırlandıklarını da açıkladı. Başarılı işadamı, sözlerini “Haringey bölgesinde misafirlerimize gösterdiğimiz özverili ve kaliteli servisi diğer bölgelere de taşıyarak önce Londra’da daha sonra da İngiltere’nin diğer şehirlerinde şubeler açarak büyümeye devam edeceğiz. Sesimizi duyurmak ve insanlarımıza hizmet vermek bizlerin görevi ve bunu elimizden geldiğince her gün daha da büyüyerek HappyDays ailesi ile siz saygıdere misafirlerimize hizmete hazırız.” diyerek bitirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.