kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5222
EURO
34,7276
STERLIN
40,5524
BITCOIN
$63.000
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

İşçi Partisi konferansında Chase Farm konuşuldu

Joan Ryan, seçim bölgesindeki sağlık hizmetlerini önemli ölçüde aksatan Chase Farm Hastanesi’ni partisinin yıllık konferansına taşıdı.

İşçi Partisi konferansında Chase Farm konuşuldu
05.10.2014
0
A+
A-

 

Enfield Milletvekili adayı Joan Ryan, Enfield’deki sağlık hizmetleri konusunda gölge Bakan Andy Burnham’a bilgi verdi.

Enfield Milletvekili adayı Joan Ryan, Enfield’deki sağlık hizmetleri konusunda gölge Bakan Andy Burnham’a bilgi verdi.

İşçi Partisi Kuzey Enfield Milletvekili adayı Joan Ryan, seçim bölgesindeki sağlık hizmetlerini önemli ölçüde aksatan Chase Farm Hastanesi’ni partisinin yıllık konferansına taşıdı.

Manchester’da yapılan konferansta partisinin glge Sağlık Bakanı Andy Burnham ile bir araya gelen Ryan,  Chase Farm’ın acil ve doğum [posts title=”Popular Posts” count=”8″ orderby=”popular” cats=”” tags=”” relation=”OR” ][/posts] kapatılmasının ardından ambulans ve lokal sağlık kuruluşlarının yoğunluğunun ciddi biçimde artış gösterdiğini kaydetti.  Londra Ambulans Servisi’nde çalışan sağlık görevlileri ve teknisyenlerle görüşerek bir rapor hazırladığını hatırlatan Joan Ryan, göre bazı çalışanların günde 16 saate varan uzun sürelerde çalışmak zorunda bırakıldıklarını aktardı. Chase Farm Hastanesi içerisinde oluşturulan ‘Acil Bakım Servisi’nin hastalara müdahale etmekte yetersiz kaldığını da tespit ettiklerini belirten milletvekili adayı, başvuran hastaların kan testi gibi basit işlemler için bile başka hastanelere sevkedildiklerinden yakındıklarına dikkat çekti.

Joan Ryan’ın tespitlerini dikkatle dinleyen Andy Burnham ise Enfield sakinlerinin sağlık hizmeti sorunlarını yakından takip edeceği sözünü vererek, bu konuda sürekli bilgilendirilmek istediğini kaydetti.

Partisinin seçim kampanyasının ana hatlarından birisini NHS hizmetlerinin oluşturduğunu vurgulayan Burnham, daha fazla kaynak yaratmak ve sağlık personeli istihdamına öncelik vereceğini ifade etti.

Chase Farm Hastanesi’nin doğum ve acil servisleri, geçen yıl Aralık ayında kapanmıştı. Hastanelerin yeniden yapılandırılması projesinin bir parçası olarak alınan kararla bu servisleri kullanacak olan hastalar North Middlesex ve Barnet Hastanelerine yönlendiriliyor. Kapanmaya karşı çıkan ve aralarında Joan Ryan’ın da bulunduğu çevreler, yılda 3 bin dolayında doğum gerçekleşen Chase Farm hastanesinin küçültülmesinin, diğer iki hastanenin yükünü arttırdığına işaret ederken, North Middlesex Hastanesi’nin acil servis ünitesine başvuran insan sayısının artarak Londra’nın en büyük acil servislerinden biri haline geldiğine dikkat çekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.