kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
STERLIN
41,0359
BITCOIN
$70.738
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Konsey ve Yağmuralan’dan ziyaret (VİDEO)

Geçtiğimiz Haziran ayında toplumumuzun yoğun yaşadığı bölgelerden Enfield’a Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Bakır bugün ziyaretçilerini kabul etti.

Konsey ve Yağmuralan’dan ziyaret (VİDEO)
28.10.2014
0
A+
A-

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3rfkBVKt6qY[/youtube]

 

DSC_0056

Soldan Sağa: Yılmaz Özdemir, Ülkü Demirel, Esat Mustafa, Arife Retvan, Ali Bakır, Ertuğrul Mehmet, Aysın Yılmaz ve Tevfik R. Zekai

Geçtiğimiz Haziran ayında toplumumuzun yoğun yaşadığı bölgelerden Enfield’a Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Bakır bugün ziyaretçilerini kabul etti.

 

Yağmuralan Derneği Başkanı Esat Mustafa’ın teklifiyle biraraya gelen Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi’nin çatısı altında toplanan dernekler Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır’a nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Gayet samimi bir atmosferde gerçekleşen nezaket ziyaretinde sivil toplum örgütü temsilcileri Belediye Başkanı’ndan çalışmaları hakkında hem bilgi aldılar hem de projelerinden bahsettitler.

DSC_0032

Ziyaret esnasında önemli mesajlar veren Başkan Bakır İngiltere’de siyasi örgütlenmelerin toplumlara güç kazandıracağının altını çizerken “vatandaşlarımızın siyasette daha aktif olmalarını umuyorum. Sivil toplum örgütlerinin giderek güçlenmesi gerekiyor. Ancak bu şekilde İngiltere’de söz sahibi olabiliriz” dedi.

 

Ali Bakır sözlerine şöyle devam etti “burada faliyet içerisinde bulunan sivil toplum kuruluşları birbirleri arasında iletişim içerisinde olmalılar. Kopuklar toplumumuzu ileri götürmez.  Kendi aralarında nezaket ziyaretinde bulunarak en azından tanışma fırsatı bulabilirler. Birlik ve bilgi her zaman için güçtür” diye ekledi.

DSC_0023

Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi Başkanı Aysın Yılmaz da bina sorunu çektiklerini ifade ederek “toplumumuzun ihtiyaçları tespit ediyoruz. Onlarla ilgili projeler üretiyoruz. Fakat bina sıkıntısı çektiğimiz için projelerimiz yetersiz kalıyor. Çok amaçlı büyük bir binaya sahip olabilirsek projelerimizi daha verimli olarak hayata geçirebiliriz” dedi.

DSC_0043

Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır ve Konsey Başkanı Aysın Yılmaz

 

Yağmuralan Derneği Başkanı ve Araştırmacı Yazar Esat Mustafa da Başkan Ali Bakır’a “Kıbrıs Tarihinde Yağmuralan (Vroişa)” isimli son kitabından bahsetti. Tarihi belge niteliğinde olan kitabı zaman bulduğunda ilk fırsatta okuyacağını belirten Bakır teşekkür etti.

DSC_0036

Araştırmacı – Yazar Esat Mustafa (solda) ve Ali Bakır

 

Türk Eğitim Konsorsiyum’u temsilcileri Ertuğrul Mehmet ve Yılmaz Özdemir, Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan, Oakthorpe Türk Okulu ve Limasollular Derneği’nden Ülkü Demirel ile Zek & Co Muhasebe Firması sahibi Teyfik R. Zekai de nezaket ziyaretinde bulunanlar arasındaydı.

 

DSC_0050

Zek & Co Muhasebe Firması sahibi Tevfik R. Zekai ve Başkan Ali Bakır

DSC_0047

Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan ile Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır

DSC_0045

Türk Eğitim Konsorsiyumu Temsilcisi Yılmaz Özdemir ile Belediye Başkanı Ali Bakır

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.