kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
STERLIN
41,1598
BITCOIN
$70.633
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Doğan TB, lige dönmek istiyor

Doğan TB’nin Sekreteri Alp Ermiya, Londra’da ve Kıbrıs’taki Limasolluların isteği ve baskısı üzerine Türk Ligi’ne kaldıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi.

Doğan TB, lige dönmek istiyor
30.01.2015
0
A+
A-

 

Lige güçlü bir kadro ile başlayan ilk haftaarda zorlanan Doğan TB, son maçlarda yeniden atağa geçmişti.

Lige güçlü bir kadro ile başlayan ilk haftaarda zorlanan Doğan TB, son maçlarda yeniden atağa geçmişti.

 

Londra Türk Ligi Birinci Küme’den olaylı bir şekilde çekilen, Doğan TB’den dönüş sinyali.

Ligin ilk yarısında Yalova maçının oynanmamasına tepki gösteren ve hükmen kazanmaları ve üç puan almaları gerektiğini iddia eden, bu konuda sessiz kaldığı gerekçesiyle Türk Toplumu Futbol Federasyonu yönetimini protesto ederek A ve U21 takımlarını liglerden çeken Doğan TB’nin Sekreteri Alp Ermiya, Londra’da ve Kıbrıs’taki Limasolluların isteği ve baskısı üzerine Türk Ligi’ne kaldıkları yerden devam etmek istediklerini söyledi.

DOĞAN’SIZ TÜRK LİGİ OLMAZ

Alp Ermiya, “Gerek burada, gerekse geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’a giderken karşılaştığım sevip, saydığım bazı Limasollu’lar, Doğan’sız Türk Ligi olmaz” diyerek lige devam etmemizi istediler.

Bazı temaslardan sonra haklı olarak çekildiğimiz Türk Ligi’ne dönme kararı verdik. Zaten çekildiğimiz tarihten sonra ligde pek fazla maç oynanmadı. Daha ilk yarı bile bitmedi. Sanıyorum oynadığımız maç sayısına göre lige devam etmemiz mümkün ” diye konuştu.

Doğan TB’nin LFA’ye karşı resmi Sekreteri olduğunu vurgulayan Alp Ermiya, Yalova maçı sonrası verdikleri çekilme kararı için de şunları söyledi:
“Federasyona gönderdiğimiz yazıda Yalova maçı nedeniyle ligden çekildiğimizi belirtmiştik. Bir nedeniz vardı o karar varmamızın. Durup dururken, kendi bir iç sorunumuz yoktu çekilmekiçin. Federasyon yönetimi hala Yalova maçı için bir karara varmış değil. Toplanıp, bize cevap bile vermediler. Yalova maçında bize yapılan haksızlık olmasaydı ligden çekilmezdik.”

BİZİ İSTEMİYORLAR

Futbol Federasyonu’nun aslında kendilerini ligde istemediğini, bunu açıkça söyleyemediklerini de vurgulayan Alp Ermiya, “Şİmdi lisanslı futbolcularımızın birer-ikişer diğer takımlara gidebilmeleri için bir çare arıyorlar. Doğam’I tamamen yok etmek istiyorlar.

U21 takımımzı da bize destek için ligden çekildi. Tolga hoca bunu açıkça söyledi. Siz yoksanız, biz de yokuz” diye konuştıu.

Lige devam edecek durumda olduklarını, gerekirse U21 takımındaki gençlerden takviye yaparak bu sezon ikinci yarıya devam edebileceklerini sözlerine ekleyen Ermiya, Limasollu dostları olmasa İngiliz liglerinden birine gelecek yıl katılacaklarını ifade etti. Doğan TB Sekreteri, “Doğan TB zaten kapanmayacaktı. Türk Ligi olmasa zaten İngiliz liglerinden birinde oynayacaktık” dedi.

 

Futbolcularyla görülen Alp Ermiya, Limasollular'ın ısrarıyla Türk Ligi'ne döneceklerini söylerdi.

Futbolcularyla görülen Alp Ermiya, Limasollular’ın ısrarıyla Türk Ligi’ne döneceklerini söylerdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.