kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5188
EURO
34,7980
STERLIN
40,4702
BITCOIN
$66.450
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

‘Türkiye potansiyelini keşfet!’

Avrupa’nın en büyük ve önemli gıda fuarlarından biri olan Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı (IFE) 22-25 Mart tarihleri arasında Londra’da bulunan fuar alanı Excel’de gerçekleştirildi. Fuara, gıda ve paketleme sektöründe TFC, Tees, Çaykur, Berrak Un ve Makarna, İkbal, Golda, Tat, Asya gibi 33 Türk firması katıldı.

‘Türkiye potansiyelini keşfet!’
25.03.2015
0
A+
A-

TFC Can Ucar 1

Türk firmaları uluslararası fuarda ürünlerini tanıttı…

Avrupa’nın en büyük ve önemli gıda fuarlarından biri olan Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı (IFE) 22-25 Mart tarihleri arasında Londra’da bulunan fuar alanı Excel’de gerçekleştirildi. Türkiye ve İngiltere’den Türk firmaları markalarını ve ürünlerini tanıtmak üzere fuardaydı. Fuara, gıda ve paketleme sektöründe TFC, Tees, Çaykur, Berrak Un ve Makarna, İkbal, Golda, Tat, Asya gibi 33 Türk firması katıldı. Türkiye standlarında, İngilizce olarak Türkiye’nin yeni sloganı olan “Türkiye potansiyelini keşfet” sloganı dikkat çekti

TFC HOLDİNG’DE FUARDAYDI

Londra’da Eda Quality Foods, Turkish Food Center, Tees olarak faaliyet gösteren gıda ve içecek firması TFC Holding’de, Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nda stand açarak, markalarının tanıtımını gerçekleştirdi.
Toptan ve perakende pazarında etkin olan TFC, bünyesindeki EDA Quality Foods ve Tees Limited ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.
Türkiye ve farklı ülkelerin seçkin markalarını bünyesinde bulunduran TFC Holding, açılış hazırlıkları devam eden ‘Esin Cash & Carry’in de tanıtımını yapma imkanı buldu.
TFC Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Uçar, fuara ciddi bir ziyaretçi katılımı olduğunu belirterek, stand ve ürünlerin büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

ESİN CASH&CARRY ÇOK YAKINDA AÇILIYOR

Fuarda, TFC’nin şemsiyesi altındaki EDA ve Tees firmalarına ait kendi markalarını taşıyan ürünlerin yanısıra, Türkiye ve farklı ülkelerden distribütörlüğünü yaptıkları ürünlerin de tanıtıldığını hatırlatan Uçar, “Fuarlar hem ürün tanıtımı, hem de markaların bilinirliğine önemli katkısı olan alanlardır. Daha çok İngiliz firmalarının tercih ettiği bir fuar olmakla birlikte, birçok firma aynı zamanda başka ülkelerle ticari ilişkiler içinde olduğu için uluslararası hale geliyor. IFE, bizim için önemli bir fırsat oluşturdu” dedi.
Uçar, TFC ürünlerinin artık İngiltere sınırlarının ötesine de ulaştırıldığını ve çevre ülkelerden gelen talepleri karşılamaya başladıklarınının altını çizdi.
Can Uçar, TFC Holding olarak kısa süre sonra açma hazırlığı yaptıkları ‘Esin Cash & Carry’nin de fuarda tanıtımının yapıldığını belirterek, yaz öncesi Esin Cash & Carry’nin hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

TFC Eda Food Gida Fuari

“YENİ ÜRÜNLER İÇİN BULUŞMA NOKTASI”

TFC Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Suyur da fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, IFE fuarının yeni ürünler ve konseptler açısından sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olduğunu kaydetti.
Tees Genel Müdürü Sercan Erkarslan ise, içecek sektöründe önemli bir pazar payına sahip olan Tees’in, bir süredir ürün portföyüne şekerleme ürünlerini de eklediğini bildirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.