kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
STERLIN
40,9524
BITCOIN
$69.929
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Aileler için park festivali Waltham Abbey’de

Londra kültür-sanat haberleri

Aileler için park festivali Waltham Abbey’de
30.03.2015
0
A+
A-

KOCAN KADAR KONUŞ

kocankadarkmonus
Şebnem Burcuoğlu’nun aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan öykü, çevresindeki her kadın hızla evlilik hazırlığına girişip gelinlik giyme hayalleri kurarken; hayatına girmesini istediği doğru adamı bir türlü bulamayan bir kadının, Efsun’un hikayesini anlatıyor.
Efsun üzerinden, bu coğrafyada yaşayan kadınların, daha küçük yaşlarda koca bulmaya programlandıklarını ileri süren yapım 30 yaşına gelmiş olan Efsun’un hayatının kalan kısmını birlikte geçirmeyi hedeflediği gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arayışını anlatırken, akranı olan kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyen genç kadının imdadına, “kadınlığın kitabını yazmış” İzmirli ailesi yetişir. Kendisini güvenilir Türk kadınlarına emanet eden Efsun erkeklerin tüm zaaflarını öğrendikten sonra ise karşısına yıllardır unutamadığı lise aşkı Sinan çıkar! Başrollerde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ı izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini ise Kıvanç baruönü üstleniyor. www.odeon.co.uk – www.cineworld.co.uk

THE FACE OF AN ANGEL

faceofanangel
Michael Winterbottom’ın yönetmenliğini yaptığı film cinayetle suçlanan bir insanın hikayesini işliyor. Genç Amanda Know, 2007 yılında erkek arkadaşıyla birlikte oda arkadaşını öldürmekle suçlanır. Büyük tartışmalara yol açan dava, gazeteci Simone Ford ile bir belgeselcinin ilgisini çeker. İkisi cinayetin ve başşüphelinin hikayesini kovalamak için yollara düşer. Filmin başlıca rollerinde Kate Beckinsale, Daniel Brühl ve Cara Delevingne yer alıyor. www.everymancinema.com

Aileler için park festivali Waltham Abbey’de

kultursanatfestival
Easter haftasonu tatili boyunca çocuklarınızla yada arkadaşlarınızla Waltham Abbey’de bulunan River Lee Country Park’ta birçok eğlence ve aktivitenin olduğu festivale katılabilirsiniz.

KEÇİ VE KÖPEK ŞOVLARI

5-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak Lee Valley Easter Country Fair’de keçi şov, köpek yarışları, çocuk aktiviteleri, kılıçla dövüşler, sanat, el işi ve hediyelik eşyaları da satılacak. Yiyecek ve içecek standları da iki gün boyunca misafirlere hizmet verecek.
Pazartesi günü herkesi köpekleriyle davet edildiği Köpek Şov’undan elde edilecek gelirse Marie Curie Cancer Care vakfına bağışlanacak.
River Lee Country Park, M25’ın dışında yer alıyor. Park Waltham Abbey ve Broxbourne arasında kalıyor. Festival kapısından giriş ücreti: £7.50, 5-16 yaş arası çocuklar £ 3, Aile bileti £19 (2 bilet anne-baba, 2 çocuk) 5 yaş altı çocuklar ise ücretsiz. Araba parkı ücretsiz.
Adres: Lee Valley Country Fair, Lee Valley Country Park, EN9 1AB
Tren istasyonu: Cheshunt

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.