kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
STERLIN
40,4313
BITCOIN
$64.342
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

DAÜ Kıbrıs’ta tatil tadında eğitim veriyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), bölgesinde tercih edilen, demokratik ve özerk yapısıyla örnek, değişim ve gelişime açık, çok kültürlü, huzurlu, Avrupa normlarında bilim ve teknoloji üreten, uygar bireyler yetiştiren bir eğitim yuvası.

DAÜ Kıbrıs’ta tatil tadında eğitim veriyor
21.05.2015
0
A+
A-
Rektor-Yardimcisi-Prof.-Dr.-Salih-Katırcioglu-Hukuki-ve-Yonetsel-Asistan-Ilke-Gurdal-DAU-mezunu-Deniz-Mehmet-ve-Egitim-Konsorsiyum-Danismani-Ertugrul-Mehmet

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, Hukuki ve Yönetsel Asistan İlke Gürdal, DAÜ mezunu Deniz Mehmet ve Eğitim Konsorsiyum Danışmanı Ertuğrul Mehmet

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih-Katırcıoğlu

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu

 

Kıbrıs’ın Gazimağusa şehrinde bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), bölgesinde tercih edilen, demokratik ve özerk yapısıyla örnek, değişim ve gelişime açık, çok kültürlü, huzurlu, Avrupa normlarında bilim ve teknoloji üreten, uygar bireyler yetiştiren bir eğitim yuvası.

Uluslararası düzeyde çağdaş, sürdürülebilir, kaliteli eğitim ve öğretim sunmak, araştırma yapmak, tüm paydaşların gereksinimlerine yanıt vermek ve topluma katkıda bulunmak amacıyla 1979 yılından bu yana eğitim veren DAÜ, yaz okuluyla 12 yaş ve üstü gençlere kapılarını açıyor.

Türkçe’yi sıfırdan öğrenmek isteyenler, Türkçesini geliştirmek istyeyenler, akademik Türkçe konuşmak isteyenler, Kıbrıs’ın genel tarihi ve Kıbrıs Türk Tarihi hakkında eğitim almak isteyenler Temmuz ayından itibaren yaz okuluna kayıt yaptırabilirler.

AİLELER DE KATILABİLİYOR

İki ile dört hafta arasında değişen yaz kursları $580’dan başlayan fiyatlara, havaalanı ulaşımı, konaklama, günde üç öğün yemek, kültür gezileri, üniversitenin standart plaj kulübü, havuz ve dans aktiviteleri de dahil oluyor.

Çocuğunu yanlız bırakmak istemeyen aileler de misafir konaklama tesislerine yerleşerek Kıbrıs sahillerinin ve güneşin tadını çıkartabiliyor.

Yaz tatilini renkli bir şekilde hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmek isteyenlere çok iyi bir firsat sunan Doğu Akdeniz Üniversitesi Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında günde 3 saat ders öngören, eğitimi yaz sporları ve eğlenceleriyle birleştiren Uluslararası Yaz Okulu, öğrencilerin farklı kültürleri tanımaları, çeşitli ülkelerden gelen gençlerle tanışmalarını da amaçlanmakta.

emu-dau-logo

Haringey’de bulunan Kıbrıs Türk toplum Merkezi’nde yaz okulunu tanıtan DAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu ile Hukuki ve Yönetsel Asistan İlke Gürdal, tüm kısa süreli kursların uluslararası Edexcel  akreditasyonuna sahip olduğunu ve katılımcılara eğitimlerinin sonunda dünya çapında geçerliliği olan sertifikaların verileceğini dile getirdiler.

İnternet üzerinden detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için www.summer.emu.edu.tr web sitesini ziyaret edebilir, 0090 392 630 32 03 numaralı telefondan da bilgi alabilirsiniz. Yaz okulu hakkında internationalsummer@emu.edu.tr emailinden de direct olarak irtibata geçebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.