kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5488
EURO
34,9371
STERLIN
40,7227
BITCOIN
$64.310
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
10°C
LONDRA
10°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
12°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Andy Love hediyelerle uğurlandı

Andy Love’a yaptığı hizmetlerden dolayı bir teşekkür yemeği organize ettiler.

Andy Love hediyelerle uğurlandı
28.05.2015
0
A+
A-
Türk siyasetçiler, İngililtere’de yapılan son genel seçimlerde milletvekilliğine adaylığını koymayacağını açıklayan Andy Love’a yaptığı hizmetlerden dolayı bir teşekkür yemeği organize ettiler.

Burak Gülşen’in haberi

DSC_0005

Enfield Belediyesi’nin İşçi Partili Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karahasan tarafından düzenlenen teşekkür yemeği, Çarşamba akşamı Gazan Restoran’da gerçekleştirildi.

KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Emirham Yorulmazlar, Belediye Meclis Üyeleri Ali Bakır, Ayfer Orhan, Nesimi Erbil , Yasemin Brett, Haydar Ulus, Güney Doğan’ın da aralarında bulunduğu etkinliğe çok sayıda davetli katıldı.

Andy Love’ın 18 yıllık milletvekilliği sürecinde yaşadığı anlardan oluşan görsel sunum, eşi Ruth Rosenthal ve davetliler tarafından ilgiyle izlendi.

Andy Love “slayt gösterisiyle Türkçe konuşan toplum içerisinde yaptıklarımızı tekrar anımsamaktan çok mutluyum. Geçmişe dönüp baktığımda çok güzel hatıraların olduğunu görüyorum. Bugüne kadar Türkçe konuşan toplumu da yakından ilgilendiren çok önemli ve kritik görevler üstlendik. Ahmet Karahasan ve ismini sayamaycağım çok sayıda belediye meclis üyeleriyle birlikte çalıştık. Özellikle Kuzey Londra’da gerek siyasette gerek iş dünyasındaTürkçe konuşan ciddi bir nüfus var. Milletvekilliğini bırakmam siyasetten koptuğum anlamına gelmiyor. Edmonton için sizinle birlikte yürümeye devam edeceğim” diye konuştu.

DSC_0067

Andy Love (solda) ve eşi Ruth Rosenthal’a 18 yıllık milletvekilliği sürecinden oluşan bir resim albümü CD’si hediye ettiler.

Yemekte bir konuşma yapan Başkonsolos Emirhan Yorulmazlar da “ Londra’da 15 aydır görev yapmaktayım. Yaşadığım bu kısa zaman dilimi içerisinde dahi vatandaşlarımız adına yaptığınız güzel çalışmaların farkındayız. Az önceki slayt gösterisinden de anlaşıldığı gibi 20-30 sene evvelinde dahi Türk toplumunun yardım taleplerine herzaman destek olmuşsunuz. Ama şimdi yardıma ihtiyacımızın olmadığını görüyoruz. Sadece bu cemiyetin bir parçası olarak daha aktif olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bugüne kadar yaptıklarınızı ve yardımlarınızı daima taktirle hatırlayacağız” diye konuştu.

Andy Love’ın bu yıl adaylığını koymadığı Edmonton bölgesinde milletvekili seçilen İşçi Partili Kate Osamor’a güvendiğini ve Türkçe konuşan toplum adına faydalı işler yapacağına inandığını dile getiren Love “O çok deneyimli bir politikacı. Toplumun ihtiyaçlarını çok iyi biliyor. Harika bir seçim kampanyası yürüttü. Türkçe konuşan toplumu da yakından tanıyor. Kate Osamor sevilen birisi” sözleriyle desteğini açıkladı.

DSC_0024

Teşekkür yemeğinde biraraya gelen siyasiler ve davetliler Andy Love’a kısa birer konuşma yapıp hediyeler sundular.

İngiltere Parlamentosu’nda 1997 senesinden 2015 genel seçimlerine kadar 18 yıldır milletvekilli olarak görev yapan İşçi Partisi Edmonton Eski Milletvekili Andy Love, Türkçe konuşan toplum tarafından da iyi tanınan bir politikacıydı.DSC_0097DSC_0091

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.