kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5362
EURO
34,9531
STERLIN
40,7545
BITCOIN
$64.206
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı az bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Advantage Avukatlık Bürosu aynı adreste üst katta

Advantage Avukatlık Bürosu, firmanın hızla büyümesi nedeniyle ofislerini Edmonton bölgesinde yer alan adreslerinde,aynı bina içerisinde en üst kata taşıdı.

Advantage Avukatlık Bürosu aynı adreste üst katta
25.07.2015
0
A+
A-

 

Advantage New Office 1

Güven ve kalitesi kanıtlanmış hukuki destek hizmetleriyleKaza Davaları, Aile Davaları ve daha bir çok yasal alanda müşterilerine hizmet veren Advantage Avukatlık Bürosu, firmanın hızla büyümesi nedeniyle ofislerini Edmonton bölgesinde yer alan adreslerinde,aynı bina içerisinde en üst kata taşıdı.

Şirket yetkilileri, büyüme stratejisi ışığında, bünyesinde çalışan; tecrübe, bilgi ve birikimiyle müşterilerine en yüksek standartta hizmet veren profesyonel kadrolarının 50 kişiye ulaştığını ve bu büyüme neticesinde en üst kata taşınıyor olmanın büyükgururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Ali Osoy, Hüseyin Osoy ve Fidan Osoy liderliğinde, Londra piyasasında yaklaşık 10 yıldır pek çok başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydeden firma sahipleri, toplum arasında yoğun olarak tanındıklarını ve firmanın bu üstün başarısını, köklü bir kadroya sahip olmanın yanısıra; güvenli, yüksek kaliteli ve samimi hizmet standartlarını her zaman istikrarlı bir şekilde devam ettiklerinin sonucu elde ettiklerini dile getirdi.

Advantage New Office 2

 ÜST KAT AVUKATLIK BÜROSU, ALT KAT MOBİLYA MAĞAZASI

 Firma yöneticilerinden Hüseyin Osoy, daha modern, daha geniş ve daha ferah ofis ortamında müşterilerine en yüksek standartta hizmet sunmaya devam ettiklerinin altını çizerken, aynı adreste giriş kat ve  birinci katta üstün kaliteli mobilya tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Nill’s Furniture Design mağazasının İngiltere’nin en  büyük Türk mobilya showroom’u ünvanıylayer alacağını söyledi.

Yeni ofislerinin vatandaşlar tarafından çok beğenildiğini ve beş yıldızlı bir ofis olarak değerlendirildiğini anlatan Osoy, “Yoğun olmamızdan ve işi büyütmemizden dolayı yepyeni bir ofis inşa ettik. Toplumumuzun yoğun olarak yaşadığı Edmonton bölgesindeki ofisimizi aynı binada en üst kata taşıdık. Firmamız hızla büyümesini sürdürüyor ve piyasadan gelen yoğun talebi en iyi şekilde karşılıyor. Çalışma ofislerimiz açık plan olarak tasarlandı. Binada konferans ve toplantı odalarımız ve ayrıca müşterilerimiz için oto parkımız da bulunmaktadır.Müşterilerimize daha da iyi hizmet veriyor olmamızdan son derece mutluyuz” diye konuştu.

 Osoy, şirket olarak faaliyet gösterdikleri sektörlerde attıkları cesur adımlarla Londra ve İngiltere genelindeher geçen gün büyüyen bir güç olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. İç dizaynı ve görünümü ile göz kamaştıran yeni Advantage Avukatlık Bürosu’nda, vatandaşların ferah bir ortamda hizmet alabilmesi için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülmesi dikkat çekti.

Üst kat, 273 Fore Street Edmonton, London N9 0PD adresinde hizmet veren Advantage Avukatlık Bürosu ile ilgili daha fazla bilgiyi 0208 8071 676 no’lu telefondan almak mümkün.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.