kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
STERLIN
40,9450
BITCOIN
$70.447
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Islington Milletvekili Jeremy Corbyn Cemevi’ni ziyaret etti

Islington milletvekili Jeremy Corbyn, seçim öncesi İngiltere Alevi Kültür Merkezini ve Londra Cemevi’ni ziyaret etti.

Islington Milletvekili Jeremy Corbyn Cemevi’ni ziyaret etti
04.09.2015
0
A+
A-

Jeremy Corbyn Cemevi (5)

İşçi Partisi (Labour Party) lider adayı ve Islington milletvekili Jeremy Corbyn, seçim öncesi İngiltere Alevi Kültür Merkezini ve Londra Cemevi’ni ziyaret etti.

İşçi Partisi lider adayı Jeremy Corbyn, yoğun seçim kampanyasını sürdürürken Edmonton Milletvekili Kate Osamor ile birlikte geçtiğimiz Pazar günü Britanya Alevi Gençlik Federasyonunu ev sahipliğinde Cemevi’nde aralarında İngilizlerinde olduğu onlarca kişi ile bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan Britanya Alevi Federasyonu Başkanı İsrafil Erbil, Alevilik ve Britanya’da yaşayan Alevi toplum hakkında bilgi verdikten sonra sözü Kate Osamor’a verdi. Osamor, son genel seçimlerde büyük oy kaybı yaşayan partisinin yeni lider arayışına gitmesine tam destek verdiğini ve bu yarışta Jeremy Corbyn’e destek verdiğini ve güvendiğini vurguladı. Katılımcılar arasında engelli çocuğu olan bir annenin sorusunu yanıtlayan Osamor, yeni hükümetin engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak yerine gün geçtikçe zorlaştırdığına dikkat çekti.

Jeremy Corbyn Cemevi (7)

“GÖÇMENLER HAYATTA KALMAK İÇİN GÜVENLİ BİR ÜLKE ARIYOR”

Jeremy Corbyn ise, sözlerine ekonomik eşitsizlik ve hükümetin kesintilere dayanan politikalarını eleştirerek başladı. Ekonomik sorunlar nedeni ile hükümetin devlet yardımlarında kesintiye gitmesinin halk üzerindeki etkilerine dikkat çeken Corbyn, sosyal ve sağlık sorunlarının hızla arttığını belirtti.

Geçtiğimiz günlerde gündemi sarsan bir uygulama olduğu iddia edilen kadınlara trenlerde özel vagon önerisine de değinen Corbyn, birçok medya kuruluşunun taraflı yayın politikası izlediğini dile getirdi.

Jeremy Corbyn nasıl aday olduğu konusuna da değinerek, idealleri için aday olduğunu ve adaylığı arkadaşlarının baskılarıyla kabul ettiğini belirtti.

Londra Gazete’nin göçmenler ve hükümetin göçmen politikaları hakkındaki sorusunu da yanıtlayan Corbyn, Cameron hükümetinin göçmen politikalarını sert bir dille eleştirdi. Kendi ülkelerinde can güvenliği olmayan insanların hayatta kalabilmek için güvenli yerler aramasının doğal olduğunu ifade eden Corbyn, bu sorunu İngiltere ve Fransa’yı birbirine bağlayan Calais-Dover sınır hattına indirgemenin yanlış olacağını belirtti.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Alevi Gençlik Federasyonu, Jeremy Corbyn ve Kate Osomar’a Alevilik hakkında kitaplar hediye ederek, Alevilik inancına farkındalık için destek oldu.

Cemevi’ni ziyaret ettikleri için, Jeremy Corbyn ve Kate Osomar’a teşekkür eden Britanya Alevi Federasyonu Başkanı İsrafil Erbil, Londra’ya yerleşen göçmenlere Jeremy Corbyn’in çok destek verdiğini söyledi ve kendisine teşekkür etti.

Jeremy Corbyn Cemevi (1)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.