kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
STERLIN
40,9498
BITCOIN
$70.397
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Bebek sahibi olmak isteyenlere Regency Clinic çözümü

Regency International Clinic, ksırlık (infertility) probleminin çözümü için, tıptaki son teknolojileri kullanarak, bu sorundan muzdarip insanlar için umut kapısı oluyor.

Bebek sahibi olmak isteyenlere Regency Clinic çözümü
04.10.2015
0
A+
A-

 

Londra_Sayfa18 kisirlik-715x402

Regency International Clinic, üreme kanallarındaki bazı genetik ya da dış etkenlerin sonucunda meydana gelen ksırlık (infertility) probleminin çözümü için, tıptaki son teknolojileri kullanarak, bu sorundan muzdarip insanlar için umut kapısı oluyor.

Son 10 yıldır Old Street’te faaliyet gösteren klinik, laparoscopy (doku alma ve inceleme), jinekolojik ultrason, colposcopy (vajinanın kolposkop aracılığıyla muayenesi), menopoz desteği, cilt problemleri, sivilce ve yanık tedavisi, plastik cerrahi gibi hassas konularda deneyim kazanmış altı kişilik uzman ve doktorlardan oluşan ekiple hizmet veriyor.

“KADINLARDA ÜREME KANALLARI TIKALI OLABİLİYOR”

Her biri alanında oldukça deneyimli olan ekibin bulunduğu kliniğin uzmanlarından birisi olan yöneticisi Henry Okosun, son teknoloji tıbbi cihazları İngiltere genelinde kullanan sayılı kliniklerden biri olduklarını vurguladı. Tam kapasiteyle hastalarına hizmet verdiklerini belirten Okosun şunları söyledi

“Çok pahalı olan yüksek teknoloji ürünü bu cihazlar hastaların tedavilerine çok güçlü bir ivme kazandırıyor. Muayene ettiğimiz hastalarımıza tedavilerinde nasıl bir sonuç alabileceklerini önceden söylüyoruz. Sonrasında dilerlerse tedavi sürecine başlıyoruz. Özellikle bayanlarda üreme kanalları tıkalıysa bu teknoloji sayesinde açıyoruz. Böylelikle çocuk sahibi olmak için önlerinde herhangi bir engel kalmıyor.”

TÜRKÇE VE İNGİLİZCE HİZMET VERİLİYOR

Regency International Clinic, bünyesinde bulundurduğu uzman ekipte Türkçe konuşan deneyimli isimlerde yer alıyor. İngilizce olarak rahatsızlığını ifade etmekte zorlanan için, 19 yıldır sektöre hizmet veren Kıvılcım Hussein (Carol) Türkçe ve İngilizce olarak hastaların doktorlarla rahatlıkla iletişim kurmasına imkan sağlıyor.

Ulaşım olarak Old Street Metro İstasyonu’na birkaç dakika yürüme mesafesinde olan Regency International Clinic 21, 76, 141 ve 271 numaralı otobüslerle ulaşılabiliyor.

72 Nile Street N1 7SR adresinde bulunan Regency International Clinic ile ilgili detaylı bilgi almak için www.regencyinternationalclinic.co.uk internet sitesini inceleyebilir  ya da 0207 490 0550 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz. Randevusuz hasta kesinlikle kabul edilmiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.