kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5166
EURO
34,5622
STERLIN
40,4402
BITCOIN
$63.780
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Holloway’de kız öğrenci kavgası: Bir yaralı

City and Islington College’in kampüsünün ve Iceland Süpermarket’in yakınında yaşanan olayda bir kız öğrenci makasla yaralandı.

Holloway’de kız öğrenci kavgası: Bir yaralı
28.11.2015
0
A+
A-

 

ICELAND

Kuzey Londra’nın Holloway Road üzerinde  bulunan ve  Türkçe konuşan öğrencilerin  de eğitim gördüğü City and Islington College’in kampüsünün ve Iceland Süpermarket’in yakınında yaşanan olayda bir kız öğrenci makasla yaralandı.

Geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen nedeni ve kimlikleri henüz belli olmayan iki kız öğrnecininin kavgası yaralanmayla sonuçlandı. Öğrencilerden birinin, yakında bulunan Iceland Supermarket’ten aldığı makasla, diğer öğrenciyi yüzünden yaralamasını takiben olay yerine polis ve ambulans çağrıldı. Hayati tehlikeye yol açabilecek yaraları olmayan öğrenci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Saldırgan ise polis tarafından tehlikeli yaralanmaya  neden olduğu gerekçesiyle Kuzey Londra’daki bir polis istasyonunda gözaltına alındı.

Olayı gören öğrenciler şok olurken, okulun yanında böyle bir olayı beklemediklerini ve korkunç bir durum olduğunu söyledi.  Başka bir öğrenci ise City and Islington College’in iyi bir okul ve güzel atmosfere sahip oduğunu ifade etti. Bölge sakinlerinden biri ise evine gitmek için olay yerine geldiğinde her tarafın polis tarafından bantlarla kapatıldığını gördüğünü ve kaos yaşadığını ifade etti.

Öte yandan City and Islington College de bir açıklamada bulunarak, olayın okul dışında meydana  gelmesi nedeniyle şimdilik herhangi bir yorum yapılmayacağı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.