kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.650
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

CHP Birleşik Krallık Birliği yeni stratejilerini anlattı

CHP Birleşik Krallık Birliği geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen kahvaltı etkinliğiyle üyeleriyle buluştu.

CHP Birleşik Krallık Birliği yeni stratejilerini anlattı
05.02.2016
0
A+
A-

Resim 2

CHP Birleşik Krallık Birliği geçtiğimiz Pazar günü düzenlenen kahvaltı etkinliğiyle üyeleriyle buluştu.

Toplantının büyük bölümü Birlik bünyesinde yaz aylarında oluşturulan ve çalışmalarını Eylül ayından bu yana sürdüren strateji grubunun ve çalışmalarının tanıtımına ayrıldı.  Grubun belirledikleri stratejik planlar doğrultusunda çalışma grupları içinde yer alarak aktif görev almak isteyenler belirlendi.

Resim 4

SUNA AKARTUNA: TEK VE GÜÇLÜ BİR SES OLMAK TEMEL İLKEMİZDİR

CHP Birleşik Krallık Birliği`nin henüz bir yaşında olmamasına rağmen büyük işler başardığına inandığını belirten Birlik Başkanı Suna Akartuna İngiltere`de güçlü bir birlik sağlandığını ve bu gücün artık tüm yurtdışı birlikleri içerisinde etkin bir şekilde temsil ediliyor olmasının da gururunu yaşadığını belirtti. En son katıldığı CHP Kurultayın da, Yurt dışı birlikleri bünyesinden parti meclisine aday belirlenmesi çalışımalarında Birleşik Krallık birliğini temsilen etkin bir rol alarak, parti meclisine yurtdışı birliklerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandığı adayın seçiminde katkıda bulunduğunu belirtti.

Birlik olmanın öneminin ve gücünün farkında olduklarını belirten Akartuna şunları kaydetti:

“Bütün bu çabaların sonucunda gelinen nokta umut vericidir. Ama yapacak daha çok işimiz olduğu açık bir gerçek. Başarı için sosyal demokrat, Atatürk ilkelerini ve halkçı değerleri benimsemiş kişi, kurum ve kuruluşların birlikteliğinin, yaşanabilir bir Türkiye yaratacağına inanıyor ve bunun gerçekleşmesine Birleşik Krallık’ta yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak katkıda bulunmayı bir görev sayıyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyor ve bu çalışmalarımızda birliğimiz bünyesinde istenmeden de olsa ikiye ayrılmış görünümü veren grupların tek ve güçlü ses olma kararlılığını tüm üye ve kamuoyuna kıvançla duyuruyoruz.”

Resim 3

FÜSUN YAMAN: STRATEJİ GRUBUMUZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

CHP Birleşik Krallık Birliği bünyesinde kurulan Strateji grubu koordinatörü Füsun Yaman ise şunları kaydetti: “Strateji grubunun oluşturduğu gruplarla, üyelerimizin ve halkımızın şekillendireceği ve yöneteceği bir siyasi tablo oluşturacağız. Bu nedenle tüm üyelerimizi ve halkımızı Birleşik Krallık`ta CHP oylarının artılması, örgüt yapısı, iletişim, finansman, stratejik işbirlikleri ve Türkiye`ye pozitif katkı sunmaya davet ediyoruz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.