kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5351
EURO
34,9450
STERLIN
40,7404
BITCOIN
$64.493
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Bilic de bilet zammına karşı çıktı

Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın menajeri Slaven Bilic, futbolun golf ya da polo gibi “zengin sporu” olmadığını ve bilet fiyatlarının herkes için makul bir düzeyde tutulması gerektiğini söyledi.

Bilic de bilet zammına karşı çıktı
13.02.2016
0
A+
A-
Slaven Bilic.

Slaven Bilic.

Premier Lig ekiplerinden West Ham United‘ın menajeri Slaven Bilic, futbolun golf ya da polo gibi “zengin sporu” olmadığını ve bilet fiyatlarının herkes için makul bir düzeyde tutulması gerektiğini söyledi.

Liverpool Kulübünün gelecek sezondan itibaren bilet fiyatlarını 59 sterlinden 77 sterline çıkaracağını açıklaması ve taraftarların buna büyük tepki göstermesiyle başlayan tartışmalara Hırvat teknik adam Bilic de katıldı.

Futbol kulüplerinin işletme mantığını anladığını belirten Bilic, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, “Fakat diğer yandan Anfiled Road Stadı’nda, ‘ben müşteri değil, taraftarım’ yazılı pankartı görüyorsunuz. Özellikle Premier Lig gibi yayın haklarından ve sponsorluklardan büyük kazanç sağlanan liglerde bilet fiyatları iyi olmalı, orta yolu bulmak zorundasınız” değerlendirmesinde bulundu.

Kulüplerin bu dönemde artık sadece bilet fiyatlarıyla ayakta durmadığını dile getiren 47 yaşındaki teknik adam, “Futbol, polo ya da golf değil, yüksek kesime hitap eden bir spor değil. Dünyanın en popüler sporu ve bunu izlemek ayrıcalık olmamalı. Bir markete gidip havyar ve şampanya alırsanız pahalı, ekmek ve süt alırsanız ucuz olur” ifadelerini kullandı.

Gelecek sezondan itibaren maçlarını Olimpiyat Stadı’nda oynamaya hazırlanan Londraekibi, kombine biletler için 289 sterlinlik bir fiyat belirlerken, 16 yaşından küçük taraftarlarına ise kombine biletleri 99 sterline satacak.

Liverpool'lu taraftarlar zammı stadı terkederek protesto etmişti.

Liverpool’lu taraftarlar zammı stadı terkederek protesto etmişti.

LIVERPOOL, BİLET ZAMMINI GERİ ALDI

Premier Lig ekiplerinden Liverpool’da yönetim, taraftarların maç sırasında stadı terk etmesinin ardından zam kararını geri çekti.

Anfield Road Stadı’nda en yüksek bilet fiyatlarını gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 59 sterlinden 77 sterline çıkaran Liverpool yönetimi, taraftarların tepkisi üzerine özür dileyerek kararı geri aldığını açıkladı.

liverpool-yonetimi-biletlere-zam-kararini-geri-8147358_x_9379_300

“MESAJINIZ ALINDI”

Kulüp yöneticileri John Henry, Tom Werner ve Mike Gordon imzasıyla yayımlanan mektupta, bilet artışlarıyla ilgili kararın yanlış olduğu belirtildi ve taraftarlara “mesajınız alındı” denildi. Mektupta, Liverpool‘un gelecek iki sezonda bilet fiyatındaki artışlardan tek bir sterlin bile kasasına koymayacağı ifade edildi.

TARAFTARLAR STADI TERK ETMİŞTİ

Bilet fiyatlarındaki artışa büyük tepki gösteren Liverpool taraftarları, ligde geçen hafta oynanan Sunderland maçının 77. dakikasında tribünleri terk etmişti. Kulübün Alman menajeri Jurgen Klopp, taraftarla yönetim arasındaki gerilimin giderilmesi gerektiğini söylemişti.

Lig Kupası’nda finale yükselen Liverpool, ligde ise 35 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.