kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
STERLIN
40,4829
BITCOIN
$63.068
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
9°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

İşçi Partisi vekili Joan Ryan öncülüğünde Aksular’da büyük davet

İşçi Partisi’nden Joan Ryan, partisinden gölge sekteteri Angela Eagle ile beraber Enfield’da bulunan ofisinin açılış yemeğinde parti yetkilileri, basın, ve lokal halk ile buluştu.

İşçi Partisi vekili Joan Ryan öncülüğünde Aksular’da büyük davet
30.04.2016
0
A+
A-

Joan, Angela & Guests (1)

İşçi Partisi’nden Joan Ryan, partisinden gölge sekteteri Angela Eagle ile beraber Enfield’da bulunan ofisinin açılış yemeğinde parti yetkilileri, basın, ve lokal halk ile buluştu. Londra’da belediye başkanı seçimlerine 1 hafta kala yapılan yemekli organizasyon, Enfield Aksular’da katılımcılara Türk mutfağının incilerini sundu.

Angela Eagle, yaptığı duygusal konuşmada eleştirdiği Tory hükümetini temsilen belediye başkanı adayı olan Zac  Goldsmiths’in zalim ve ayrımcılığı vurgulayıp, halkın onun bu politikalarına izin vermemesi gerektiğini, vatandaşlık hakları olan özgürlükçü bir gelecek için konservatif partiyi belediye başkanı seçimlerinden galip çıkarılmaması gerektiğini vurguladı. İşçi Partisi’nin çeşitliliğe ve Londra’nın kültürel dokusuna duyduğu saygıyı da ifade ederek, herkesi İşçi Partisi’nden Sadiq Khan’a oy vermeye çağırdı.

İşçi Partisi’nden Enfield milletvekili adayı Joanne McCartney’in de katıldığı gecede, Joan Ryan “Bugün hep beraber ofisimin açılışını ve geri almamızı kutlamaktan çok mutluyum, Enfield’da bir parlamento üyesi olmayı çok seviyorum. Bu, bana Enfield’ın gelişimini izlerken çok güzel bir misyon yüklüyor” dedi.

Gece, sürpriz hediyelerle dolu bir çekiliş organizasyonu ile son buldu.

Joan, Angela & Guests (2)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.