kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5680
EURO
34,9508
STERLIN
40,6055
BITCOIN
$64.171
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

İngiltere’de eğitim almak artık daha kolay

Türkiye’de eğitim gören sonrasında eğitimini İngiltere’de devam ettirmek isteyen veya geçici süreliğine eğitim almak isteyen vatandaşlarımıza İngiltere sınırları içerisinde oldukları sürece Advantage Avukatlık Bürosu her adımda yanlarında olacak.

İngiltere’de eğitim almak artık daha kolay
28.05.2016
0
A+
A-

Advantage-Solicitors

Türkiye’de eğitim gören sonrasında eğitimini İngiltere’de devam ettirmek isteyen veya geçici süreliğine eğitim almak isteyen vatandaşlarımıza İngiltere sınırları içerisinde oldukları sürece Advantage Avukatlık Bürosu her adımda yanlarında olacak.

İngiltere’nin dünya ölçeğinde çok yüksek bir statüye sahip olduğundan yola çıkarsak, İngilizcenin de dünya genelinde en fazla ihtiyaç duyulan ve bilinmesi gereken bir dil olduğunu kolaylıkla anlayabiliriz. Advantage Avukatlık Bürosu artık profesyonel eğitim danışmanlığı ekibi ile Türkiye’den dil eğitimi, mesleki eğitim, master, doktora, yaz okulu, yaz kampı, staj programları, Erasmus programları, ELTS, TOEFL gibi eğitim programları konusunda Türk vatandaşlarına her konuda iş bilir ekibi ile yardımcı oluyor. Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Advantage Avukatlık Bürosu direktörlerinden Fidan Osoy, şunları kaleme aldı:

Fidan Osoy.

Fidan Osoy.

“Bildiğiniz üzere Birleşik Krallık 64 milyonluk nüfusu ile ayni zamanda Avrupa’da ekonomi sektöründe en önemli ülkeler arasında ilk sıralarda yerini almaktadır. Britanya, dünyanın en iyi üniversitelerini ve dil okullarını bünyesinde barındırmaktadır. Dil eğitimi almak için en çok tercih edilen 14 milyon nüfuslu ve İngiltere’nin merkezi olan Londra’da 1 milyondan fazla başka ülkelerden gelen öğrenci eğitim almaktadır ve eğitimleri süresince farklı kültürlere şahitlik yapmaktalardır aynı zamanda. Eğitim danışmanlığı layıkıyla yapılması gereken bir iş olmanın yanı sıra öğrencilerin gelecekteki planları ve eğitim alanında yapacakları çalışmalar hakkında da onlara her türlü yol gösterici olmaktadır bu yüzden eğitim almak isteyen vatandaşlarımızın bu işi bilen ve uzun yıllardır hukuk  sektöründe hizmet veren bir firma ile çalışmaları onlar için en büyük avantajdır; gerek hukuki anlamda gerekse danışmanlık bakımından her koşulda her türlü yardıma hazırız. Biz Advantage Avukatlık Bürosu;  eğitim danışmanlığı ekibi olarak vatandaşlarımıza bu hizmetimizi profesyonellik ve dürüstlük çerçevesi içerisinde sunacağız.

Advantage Avukatlık Bürosu öncelikle bu hizmeti talep eden vatandaşlarımıza onların isteklerini, kriterlerini ve ne tür bir eğitim programına ihtiyaç duyduklarını kişinin İngilizcesini, bütçesini ve eğer üniversite bitirmiş bir öğrenci ise lisans, yüksek lisans veya doktora yapmak istiyorlarsa öğrencilerimize ait olan her türlü bilgiyi göz önünde bulundurarak öğrencilerine sayısız okul seçenekleri ve indirimli eğitim paketleri sunmaktadır.

Öğrencilerimiz okullarını seçtikten sonra biz firma olarak bağlantılı olduğumuz okul ve üniversiteler ile gereken bütün yazışmaları yapar, gerekli kayıt evraklarını hazırlar, öğrencinin kaydını ve kabul belgesini temin ettikten sonra öğrenciye gerekli evrakları gönderir ve kendisini her adımda bilgilendiririz.

Öğrencinin kaydını yaptıktan sonra öğrenciye konaklayacağı yeri bulma, vize evraklarını hazırlama, vizeye başvuru yapma, vizenin alınması ve hava alanından karşılama servislerini de vermekteyiz.

Öğrencilerimiz bizimle iletişime geçtiği andan itibaren biz Eğitim Danışmanları olarak öğrencilerimiz için A’dan Z’ye her şeyi onlar için hazırlayıp öğrencilerimizin rahat bir eğitim alması için zemin hazırlayacağız.

Öğrencilerimiz İngiltere ye geldikten sonrada biz her koşulda onların yanında olup onlara her konuda danışmanlık hizmeti sunacağız eğer isterlerse okudukları meslek üzerine İngiltere’de mesleklerini icra etmeleri konusunda da onlara öncülük edeceğiz.

İngiltere farklı birçok kültüre ve o kültürlerin renkli etkinliklerine ev sahipliği yapmaktadır aynı zamanda İngiltere finansal bakımda dünyanın neredeyse merkezi konumundadır bu yüzden Londra’ya binlerce öğrenci eğitimlerini tamamlamak ve kendilerini daha fazla geliştirmek için gelmektedir.

Son olarak bildiğimiz üzere İngiltere’de ikamet eden binlerce vatandaşımız bulunmaktadır ve bu vatandaşlarımızın ailelerinin yarısı Türkiye’de yaşamaktadır. Türkiye’de kardeşi, çocuğu, yiyeni, kuzeni ve aile fertlerinden öğrenci olan ve eğitimlerini İngiltere’de devam ettirmek isterlerse biz vatandaşlarımıza aile fertlerini eğitim almaları için İngiltere ye gelmelerini,  okul kayıtlarını,  vize işlemlerini,  kalacak yerlerini ve hava alanından karşılamalarını gibi servisleri ekibimiz ile birlikte vereceğiz.”

Siz de İngiltere’de eğitim almak isterseniz Advantage Avukatlık Bürosuna fidan@advantagesolicitors.com veya info@advantagedanismanlik.co.uk e-posta adreslerinden ya da 0208 887 78 24, 0740 480 88 80 veya 0795 062 43 21 numaralı telefonları arayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.