kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3455
EURO
35,0945
STERLIN
40,8271
BITCOIN
$70.918
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

The Sun: Kurtuluş için son şans

İngiliz The Sun gazetesi İngiltere’nin AB’den çıkması yönünde görüş bildirdi. Gazete, “Bu, son şansımız” dedi.

The Sun: Kurtuluş için son şans
14.06.2016
0
A+
A-

SUNFRONT

İngiliz The Sun gazetesi İngiltere’nin AB’den çıkması yönünde görüş bildirdi. Gazete, “Bu, son şansımız” dedi. Anketlere göre de AB’den çıkılmasını isteyenlerin sayısı artıyor.

“Demokratik olmayan Brüksel mekanizmasından kurtulmamız için bu bizim son şansımız, aksi takdirde ülkenin geleceği iyice kararacaktır” açıklamasında bulunan İngiliz The Sun gazetesi, “Fırsatı kullanma zamanı gelmiştir” manşetini de birinci sayfadan okuyucusuna iletti.

“Ayağımıza gelen şansı kullanalım”

Haberin devamında şu satırlar dikkat çekiyor: „Ülkemiz muhteşem bir tarihe sahiptir. Ayağımıza gelen bu şansı kullanarak, İngiltere’nin daha büyük bir ülke konumuna gelmesini, yeniden demokrasiye, değerlerimize, onur duyduğumuz kültürümüze kavuşabiliriz.”

The Sun, İngiltere’nin en yüksek tirajlı gazetelerinden ve ünlü medya patronu Rupert Murdoch’un medya imparatorluğuna bağlı bir gazete. İngilizler 23 Haziran’da yapılacak halk oylamasında ülkenin AB’de kalıp kalmayacağına karar verecek.

“Brexit” taraftarlarının oranı giderek artıyor

Düzenlenen son anketlere göre İngiltere’de ülkenin AB’dan çıkmasından (Brexit) yana olanların sayısı, AB’de kalmaktan yana olanların sayısını giderek aşıyor. İngiliz araştırma ajansı ICM Research’ün Guardian gazetesi için hazırladığı iki anket sonucuna göre, kendisine soru yöneltilen İngilizlerin yüzde 53’ü Brexit’ten, yani ülkelerinin AB’den ayrılmasından, yüzde 47’si ise AB’de kalınmasından yana. Bundan iki hafta öncesine kadar bu oran yüzde 52’ye karşılık yüzde 48 olarak saptanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.