kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5104
EURO
34,9876
STERLIN
40,7894
BITCOIN
$63.842
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Katillere ömür boyu hapis cezası

Yılmaz Coşkun ve Remzi Akgüç’ün yanı sıra bir üçüncü şüpheli olan Metin Cüce, hala polis tarafından aranırken Türkiye’ye kaçtığı yönünde bilgilerin olduğu belirtildi.

Katillere ömür boyu hapis cezası
03.08.2016
0
A+
A-

Yılmaz Coşkun ve Remzi Akgüç

Geçtiğimiz yıl Londra’yı sarsan Hıdır Aksakal cinayet zanlısı olarak tutuklanan iki kişi ömür boyu hapse mahkum edildi.

Salı günü Londra Metropoliten Polis servisi tarafından kamuoyu ile paylaşılan cinayet görüntülerinin ardından bugün ise mahkemeden karar çıktı. Boksör Hıdır olarak bilinen 48 yaşındaki kurbanın katilleri olarak geçtiğimiz Eylül ayında gözaltına alınan iki kişi yapılan araştırmalarda elde edilen kanıtlar sonucu suçlu bulundu. Yılmaz Coşkun ve Remzi Akgüç adlı suçlular çıkarıldıkları mahkeme tarafından her biri en az 32 yıl hapis yatmak şartıyla ömür boyu hapis cezasına çarptırıldılar.

Başlıksız-1

CİNAYETİ BÖYLE İŞLEDİLER

MET Polisi tarafından paylaşılan görüntülerde bir hırdavatçı dükkanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki Türk gangsterin cinayeti işledikten sonra kurbanlarını toprağa gömmek için 230 pound değerinde kürek, el arabası ve halat aldığını ortaya çıkardı.

İngiltere Kriminal Olaylar Soruşturma Merkezi (Old Bailey) tarafından alınan ifadelere göre, kafasından vurularak öldürülen Hıdır Aksakal’ın vücudunun 3 ayrı yerinde de kurşunlara rastlandı. Üç hafta boyunca cesedi saklanan kurbanın cesedi, haftalar sonra katiller tarafından Epping Ormanı’na gömüldü.

Yapılan detaylı araştırmalar, polisi geçtiğimiz yıl Aksakal’ın hayatını kaybettiği yere, yani Yılmaz Coşkun’un Tottenham’daki evine yönlendirdi. Cesedi toprağa gömmeden önce hırdavatçıya giden Akgüç’ün daha sonra Mercedes marka siyah bir cip tipi araçla yanındaki iki kişi ile Epping ormanına geldiği kamera kayıtlarından tespit edildi. Yakalandıktan sonra ifadeleri alınan gangsterler, Aksakal’ın bedenini toprağa gömme gecesinde yer aldıklarını kabul ederken cinayet konusunda da birbirlerini suçladılar.

Kurban Hıdır Aksakal

Kurban Hıdır Aksakal

ÜÇÜNCÜ ZANLI KAYIPLARA KARIŞTI

Yılmaz Coşkun ve Remzi Akgüç’ün yanı sıra bir üçüncü şüpheli olan Metin Cüce, hala polis tarafından aranırken Türkiye’ye kaçtığı yönünde bilgilerin olduğu belirtildi. Cinayet öncesi Kuzey Londra’da Sarıyer Balık’ta tartışmaya başlayan Coşkun ve Aksakal’ın kavgası, kısa bir süre sonra Coşkun’un ifadesine göre Aksakal’ın Coşkun’un kız arkadaşına sözlü tacizde bulunmasıyla daha da alevlendi. Çıkan kavganın iki gangsterden birinin kız arkadaşına yönelik sözlü taciz sonrası çıktığı, bu yüzden Newington Green’de bulunan restoranda tartışmanın daha da alevlendiği iddia ediliyor.

Cinayet ve suçluların cezalandırılması hakkında açıklama yağan Uzman Detektif Müfettişi Jamie Piscopo, “Soğukkanlılıkla işlenmiş bir cinayet sonrası katillerin vücudu gömme süreci, CCTV kameralarına an be an yansıdı. Epping Ormanı çevresinde kimsenin durumdan haberdar olmayacağını düşünerek giriştikleri cesedi saklama sürecinde, neyse ki yolda yürüyen bir vatandaş tarafından fark edildiler. İşledikleri suçun kanıtları bu derece ortadayken, adaletin yerini bulmasından dolayı mutluyum.” dedi.

[youtube]https://youtu.be/yggowS2NLxc[/youtube]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.