kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
STERLIN
41,0630
BITCOIN
$71.417
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Boris Johnson’ın evi önünde tekme tokat birbirine girdiler

Boris Johnson’ın evi önünde tekme tokat birbirine girdiler
11.08.2016
0
A+
A-

f2

Üç Foxton çalışanı, bugün öğle saatlerinde Dışişleri Yeni Bakanı Boris Johnson’un evi önünde birtakım aktivistlerle tekme tokat kavga etti.

Cep telefonlarından kameraya çekilen görüntülerde, üç takım elbiseli çalışanın aktivistlerle olan fiziksel ve sözsel kavgası görülürken, polisin ortama gelmesiyle iki grubun zorla ayrıldığı fark ediliyor. Renkli duman bombalarıyla kavgaya devam eden göstericiler, daha önceden web sitelerinde protestolarına dair duyuruları yaptığını belirtti.

Upper Street’te bulunan Foxtons şubesinin, Boris Johnson’un Dışişleri Bakanı kademesine alınmasından sonra kapatılma kararının da gündemde olduğu şu günlerde, şubeye karşı uygulanan baskı ve birtakım aktivist hareketlerin olduğu, polis tarafından biliniyordu. Kavganın kim tarafından başlatıldığı kesin olarak bilinmese de, bölgede bulunan bir şahidin dediğine göre üç takım elbiseli adam, iş çıkışı gittikleri Pub’dan çıktıktan sonra göstericilerle önce sözlü, sonra da fiziksel dalaşma içerisine girdiler. Şahidin ifadesine göre üç adam, göstericilerle kavgayı başlatan taraf oldular.

Anlaşılana göre söz konusu üç çalışanın şirketle ilişiği kesilmiş durumda. Bir Foxtons sözcüsü konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Söz konusu olay çok büyük bir hayal kırıklığı; biz şirket olarak her zaman profesyonel mizacımızla ön plana çıkma taraftarıyızdır. Söz konusu çatışmaya giren kişiler, artık şirketimizde çalışmamaktadır” dedi.

Hem aktivist hem de Foxtons tarafından tutuklanan kişilere dair soruşturma sürerken, olaya dair genel inceleme devam ediyor.

Kaynak: ES

f4

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.