kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5026
EURO
34,5398
STERLIN
40,4026
BITCOIN
$62.957
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

“Kazanan CHP oldu”

CHP UK’in yeni Başkanı Hasan Dikme geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongre sonucunu değerlendirdi.

“Kazanan CHP oldu”
25.10.2016
0
A+
A-

wa0004

CHP UK’in yeni Başkanı Hasan Dikme geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen kongre sonucunu değerlendirdi.

16 Ekim Pazar günü Londra’nın Dalston semtinde Epic Dalston’da yapılan CHP İngiltere Birliği Genel Kurulu’nda Başkan seçilen Hasan Dikme seçim sonuçlarını değerlendiren bir açıklama yayınladı. CHP Örgüt Yönetimi ve Yurt Dışı Örgütlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün de katılımı ile gerçekleşen kongrede iki aday yarıştı. Listesi seçimden birinci çıkan ve başkan seçilen Hasan Dikme’nin seçim sonucunu değerlendiren açıklaması şöyle:

wa0014

“KAZANAN CHP OLDU

Sevgili CHP’liler,

Öncelikle 16 Ekim Pazar günü yaptığımız CHP İngiltere Kongresi’ne katılımınız ile çalışmalara verdiğiniz destek ve kullandığınız oylar ile tam bir demokrasi şölenine imza attığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Biz, başından beri ve seçim çalışmalarımız boyunca ve kongre sırasında hep, birlik, beraberlik, demokrasi ve büyük CHP dedik. Sizler de bizlere inandınız ve hep birlikte sizin desteğiniz ile bu demokrasi şöleninde kazanan CHP oldu. Şu andan itibaren seçimi kimin listesinin kazandığının veya kimin başkan seçildiğinin bir önemi kalmamıştır. Şimdi hepimizin ortak kaygısı CHP olmalıdır, şimdi artık birlik zamanı ve birlikte, İngiltere’de büyük CHP’yi yaratma ve tesis etme zamanıdır. Oyunuzu hangi aday arkadaşımın listesine vermiş olursanız olun şimdi hep birlikte kenetlenme ve çalışıp CHP’yi İngiltere’de hak ettiği noktaya getirme zamanıdır. O nedenle, kalbi CHP için atan herkese şahsım ve yönetim kurulumuzun açık çağrısıdır; CHP’de şimdiye kadar hangi kademede olursa olsun, görev yapmış, emek vermiş, aday olmuş, olmamış, yönetim kadrolarında yer almamış ama CHP için gece gündüz çalışmış ismi bilenen bilinmeyen tüm yol arkadaşlarım, tüm eski ve yeni üyelerimiz, üye olmayan ama kalbi CHP için atan tüm yurttaşlarımız hepinizi birlikte çalışmaya davet ediyorum.

Yönetim kurulu olarak, bu kongrede görevi bize vermenizin onurunu yaşıyoruz ve sorumluluklarımızın gereğini yerine getirmek için hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlamamız gerektiğine inanıyoruz. Seçim çalışmaları sırasında manifestomuz da belirttiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için çalışma gruplarını yakın bir zamanda kurmayı ve işletmeyi planlıyoruz. Her bir CHP’li arkadaşıma açık çağrımdır, CHP’ye her birinizin katacağı bir şey mutlaka vardır, Bu nedenle, her birinizi, davetini kısa bir süre içinde yapacağımız ilk üye toplantımıza katılmaya, çalışma gruplarında görev almaya ve birlikte omuz omuza çalışmaya davet ediyorum.

Ortak kaygımız Türkiye’dir, CHP’dir ve İngiltere’deki toplumuzun sorunlarıdır. Gelin bu ortak kaygılarımıza çözüm üretmek için beraber çalışalım. Biz İngiltere’de sadece CHP’li yurttaşların sorunlarına eğilmeyi düşünmüyoruz. CHP’li olsun ya da olmasın, Türkçe konuşan bütün toplumumuzun sorunlarına eğilmeyi planlıyoruz. Bu kadar büyük bir sorumluluğun altına girerken ne kadar güçlü ve büyük olursak o kadar faydalı olacağımıza inancım tamdır.

Seçimler sırasında tüm seçmenlerimize sağ duyulu davranışlarından ötürü çok teşekkür ediyorum. Seçmenlerimizin seçtiği yönetim kurulu olarak çalışmalarımıza derhal başladık. Önümüzdeki hafta geçici çalışma ofisimizi tutacağız. Siz üyelerimize söz verdiğimiz, çalışma merkezimizin bulunması için de çalışmalarımıza başladığımızı bilmenizi isterim.

Saygı ve sevgilerimle,

Hasan Dikme

CHP İngiltere Birliği Başkanı”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.