kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4905
EURO
34,9546
STERLIN
40,7499
BITCOIN
$64.600
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Eylem Projesi Londra’da açılışını yaptı

Eylem Projesi, Londra’da verdiği büyük bir davetle toplumda buluştu.

Eylem Projesi Londra’da açılışını yaptı
02.12.2016
0
A+
A-

h2p3

İngiltere, Hollanda ve Türkiye’de çalışmalara başlayacak ve Türkçe konuşan toplumların ruh sağlığına dair onları gereken sağlık birimlerine yönlendirmeyi planlayan bütünsel bir terapi platformu olan Eylem Projesi, Londra’da verdiği büyük bir davetle toplumda buluştu.

Geçtiğimiz Pazar Londra Gazete’den ve projenin destekçilerinden Onur Uz’un sunumunu yaptığı gecede, hem Türkçe hem de İngilizce olarak Eylem Projesinin vizyon ve misyonu sunulurken, Cyprus Garden’ın leziz Türk mutfağı sunumlarının da tadı çıkarıldı.

h2p1

Büyük katılımın gözlendiği gecede, Eylem Projesi’nin kurucuları Ceyda İbrahim Özlü, Özlem Eylem ve asistan psikologlar Çınar Arkuter ve Fatma Arnavut, katılımcılara hazırladıkları slayt gösterisi ile ufak bir sunum yaptı. Ceyda İbrahim Özlü, konuşmasında İngiltere, Hollanda ve Türkiye’deki toplumlara nasıl yardımcı olabileceklerini belirten bir konuşma yaptı.

“Bizler sanat yolu ile tiyatro ve müzik ile Türkçe konuşan toplumların belki de anlatamadıklarına ses olmak istiyoruz. Aynı zamanda platformumuz aracılığı ile ruhsal hastalıklarla mücadele veren kişileri doğru yerlere yönlendirmek ve yardım almalarını sağlamak için bu platformu kurduk. Türkçe konuşan toplumlar olarak bizler dertlerimizi, kederlerimizi, sorunlarımızı sanatla, müzikle, dansla ifade etmeyi severiz. Hem bu tarafımızın iyileştirici tarafını temel alacağız hem de toplumumuza yardımcı olacağız”

h2p2

Özlem Eylem, yaptığı konuşmada hem Eylem Projesinin alt dallarından biri olan “Kıyma Canına” internet platformundan hem de kendi pratiklerinden demeçler verirken, kurduğu platform ile intihar eğilimine sahip Türkçe konuşan toplumların yardımına koşacağını ve en azından yardım arayışı olan bireylere destek servisi vereceğini söyledi.

Cyprus Garden’da müzik ve enfes Türk yemekleri eşliğinde gerçekleşen etkinlik sonunda, projenin detaylarının internet ortamında daha detaylı paylaşılacağı belirtildi. Eylem Projesi hakkında daha detaylı bilgi ve iletişim için: www.facebook.com/Eylem.org

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.