kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
STERLIN
40,9207
BITCOIN
$70.187
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Edmonton’daki kavgada ikisi Türk altı genç tutuklandı (Video)

Edmonton’daki kavgada ikisi Türk altı genç tutuklandı (Video)
07.12.2016
0
A+
A-

2

Edmonton’daki sokak kavgasına karışan altı genç Metropoliten Polisi tarafından tutuklandı.

Bir grup gencin bıçak, kılıç ve silahla karıştığı büyük kavgada suçlu bulunanlar toplamda 12 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kavgaya karışan ve suçlu oldukları tespit edilen 6 genç Wood Green Ceza Mahkemesi tarafından 14 Kasım günü hapis cezasına mahkum edildi.

Haydar Bozkına (20) 25 Şubat 2015 saat sabaha karşı 3 civarı Rekan Saver (20) ile aralarındaki para meselesini çözmek için buluştu.

Haydar Bozkına

Haydar Bozkına

Haydar Bozkına, yanındaki Bartek Glowacki (20) adlı arkadaşı ile Joyce Avenue’ye geldi. Rekan Saver’in arkadaşları ile birlikte kendilerine doğru geldiğini gören Bozkına ve Glowacki bıçaklarını alarak arabadan indi. Bozkına ve arkadaşının bıçak çektiğini gören Saver, ikiliye silah doğrulturken, Delman Mahmoud (20) adlı genç ise elindeki kılıcı ikilinin üstlerine savurdu. Saver ve arkadaşları olay yerinden uzaklaşırken Glowacki elindeki bıçağı grubun arkasından atarak grubu tekrar kışkırttı. Kavganın yeniden alevlenmesi üzerine geldikleri araba ile olay yerinden kaçmaya çalışan Bozkına ve Glowacki, grubun saldırına uğradı. Kızgın grup aracın camlarını kırarak içinde oturan ikiliyi dövdü.

Olayı araştımakla sorumlu olan Metropoliten Polis memuru Rob Jones, güvenlik kameraları kayıtlarında olayın nasıl gerçekleştiği ve kavga kullanılan silah ve bıçakların açıkça görüldüğünü belirterek, “Bu kadar şiddetli bir kavgada kimsenin hayatını kaybetmemesi büyük bir şans.” Olayda suçlu bulunan 6 kişinin kendi ve civarda yaşayanların can sağlıklarını tehlikeye attığını ifade eden polis memuru, “Bu nitelikteki şiddet polis tarafından kabul edilemez. (Bu tür olaylara karışanları) Tutuklayıp mahkemelere sevk ediyor ve hakim karşı çıkarıyoruz.” dedi.

Mahir Kılıç

Mahir Kılıç

Olaya karışan 20 yaşındaki Haydar Bozkına toplum düzenini ve huzurunu bozmaktan 15 ay, yaralayıcı veya öldürücü bıçak taşımaktan ise 6 ay hapis cezası alarak toplamda 21 ay hapse mahkum edildi. Kavgaya karışan 27 yaşındaki Mahir Kılıç ise toplum düzenini ve huzurunu bozmaktan 8 ay hapism cezasına çarptırıldı.

https://youtu.be/1bOVupl8q_k

Yorumlar

  1. Dogruyu konusan biri says:

    Boyleleri omur boyu yatsin icerde, cevreye zararlar. Pis lesler

  2. Serap dursun dogan says:

    Az ceza verilmis boylelerine ömür boyu hapis cezasi verilcek ki ibretlik olsun .. !