kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
STERLIN
40,6248
BITCOIN
$64.580
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Farani Javid Taylor Solicitors ile Brexit sonrası üzerine konuştuk

Farani Javid Taylor Solicitors, yeni seneye girerken özellikle Brexit sonrası girdiği muallak dönemi temel alarak Londra Gazeteye konuştu.

Farani Javid Taylor Solicitors ile Brexit sonrası üzerine konuştuk
11.12.2016
0
A+
A-

dsc_3034

UZUN yıllardır İngiltere’den dünyaya açılan dürüst, güvenilir ve son kalite servisleriyle uluslararası başarısını hep en yüksek noktada tutan hukuk bürosu Farani Javid Taylor Solicitors, yeni seneye girerken özellikle Brexit sonrası girdiği muallak dönemi temel alarak Londra Gazeteye konuştu.

Uzman avukat ve danışman Zehra Tamkan ile yaptığımız sohbette Tamkan, Brexit sonrası göç hukuku, aile planlaması, turist vizeleri ve daha birçok konuya değindi.  Tamkan 2016’da şirketlerin olduğu gibi bireylerin de özellikle göç başvuruları, vize ve uzatma başvuruları konusunda hassas ve alanlarında iyi danışmanlarla çalışmalarını vurgularken, her zaman gerçek bir avukat bakış açısı ve yetkinliğinin maddi ve manevi olarak büyük tatmin koşulu olduğunu belirtti.

dsc_3036

“ANKARA ANLAŞMASINDA KORKUTMA POLİTİKALARINA DÜŞMEYİN”

Ankara Anlaşması alanında bugüne dek birçok başarı ve dürüst avukatlık ve danışmanlık servislerinin istikrarını vurgulayan Tamkan, Brexit sonrası Ankara Anlaşması alanında Home Office’den herhangi bir olumsuz kararın alınmadığını belirtirken, Faran Javid Taylor’un sunduğu “danışan odaklı” hizmeti vurguladı.

“Bizler danışanımızı dinlerken durumla ilgili her alanda çıkarımlar yapıyoruz. Danışan ve avukat bağı bizim için çok önemli. Ücretlendirmeye geldiğimiz anda dahi, danışanımızın bütçesini duyarak kendisine uygun bir plan çıkarmayı önceliğimiz olarak görüyoruz. Bizler için dürüst ve tam teşekküllü servis her zaman en önemli niteliğimiz”

dsc_3037

Göç ve vize alanlarındaki başarılı servislerinin yanı sıra yaralanma, dava ikamesi, boşanma, aile kurma, gayrimenkul ve yatırımcılık üzerine de avukatlık servisi veren Farani Javid Taylor, 2017 itibariyle özellikle Brexit sonrası gelişen ve değişen yasaların da yakın takipçisi olması sonucu danışanlara en güncel ve doğru hizmetlerin garantisini sunuyor.

Farani Javid Taylor Solicitors merkez Londra’daki ofisinde danışanlarıyla görüşürken, acil olarak hukuki danışmanlık ihtiyacı olan insanlara anında hizmet sunuyor.

Adres: 1 Red Lion Court, London, EC4A 3EB

Tel: 020 7242 1666

e-Mail: info@faranitaylor.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.