kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5811
EURO
35,0501
STERLIN
40,8369
BITCOIN
$64.394
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Yaşlı genelev patronlarına beş yıl hapis cezası

Georgian stili evi genelev olarak kullanan iki İtalyan yaşlı çift, 1,3 milyon sterlin haksız kazanç sağlamaktan yargılandı.

Yaşlı genelev patronlarına beş yıl hapis cezası
18.12.2016
0
A+
A-

Maria Teresa Vittoriano ve Mario Sue.

Londra’nın Marylebone bölgesinde beş katlı ve 5,5 milyon sterlin değerindeki Georgian stili evi genelev olarak kullanan iki İtalyan yaşlı çift, haksız kazanç sağlamaktan yargılandı.

Polisin 2014’ün Mayıs ayında Gloucester Place’daki eve yaptığı baskında Romanya kökenli beş seks işçisi ile çıplak bir müşteriyi bulundu. Soruşturmada ifade veren seks işçileri, günde 500 sterlin kazanabileceklerini, ancak genelev sahipleri Mario Sue (69) ve Maria Teresa Vittoriano (65)’nun 1,3 milyon sterlin tutarındaki paralarına el koyduğu suçlamasında bulundu. Yaşlı çiftin 2009 yılından beri çalıştırdıkları genelevden kazandıkları paraları aklamak için sekiz ayrı şirket kurdukları da ortaya çıktı. Polis baskınında evde, çipler, pin kart makinası, iki dizüstü bilgisayarı ve dokuz cep telefonu buldu. Çiftin, ayrıca eskortluk websitelerine bağlantı yaparak kadınları tanıttıkları da tespit edildi.

Gloucester Place.

Daha sonra tutuklanarak İnner London Crown Court’ta yargılanan ve kontrollü olarak serbest bırakılan biri Kentish Town, diğeri Islington’da oturan yaşlı genelev patronları, geçtiğimiz Çarşamba günkü duruşma sonunda iki yıl askıya alınan toplam beş yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Polis Dedektifi Silie Mikkelsen, “Sue ve Vittoriano’nun bu suçlarla ilgili bir ceza mahkemesi kararı aldıklarından memnunum. Savunmasız kadınları, kendi mali kazançları için artık kullanamayacaklarına sevindim. Bir genelevin gelirlerini aklamak için sahte şirketlerin kılıfının arkasına saklandılar ve kurtulacaklarını düşündüler. Ancak memurlarımız, bu insanların yaptıklarını tespit edebildi. Bu, kadınları istismar etmeye niyetli olan herkese bizden bir uyarıdır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.