kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.025
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Hayallerinizi Empire Tiles ile gerçeğe dönüştürebilirsiniz

Kuzey Kıbrıslı genç girişimci Hatice Günay Ahmet; birinci sınıf fayans, mermer, porselen, traverten ve doğal taşları uygun fiyatlara satışa sunuyor.

Hayallerinizi Empire Tiles ile gerçeğe dönüştürebilirsiniz
05.01.2017
0
A+
A-

 

Kuzey Kıbrıslı genç girişimci Hatice Günay Ahmet; dünyanın birçok ülkesinden temin ettiği birinci sınıf fayans, mermer, porselen, traverten ve doğal taşları www.empiretiles.co.uk elektronik ticaret sitesinden oldukça uygun fiyatlara satışa sunuyor.

HER BÜTÇEYE UYGUN SEÇENEKLER…

İnternet üzerinden ticaret yapmaya Mayıs 2016’da başlayan genç girişimcinin en büyük amacı; insanların hayalini kurduğu yaşam alanlarına kavuşmasını sağlamak. Bu ‘lüks’ hayatın en önemli basamaklarından birisi de; tuvalet, banyo, mutfak gibi konutların ortak kullanım alanlarını modernize etmekten geçiyor. Başarılı girişimci, bu ortamı yaratmanın zannedildiği kadar zor olmadığını, internet sitesini ziyaret edenlerin mutlaka kendi bütçelerine uygun doğal taş, mermer ve traverten bulabileceğini vurguluyor.

Hatice Günay Ahmet, “İnsanlar büyük dekorasyon mağazalarında lüks ve tamamen tasarıma odaklanan fayansları, mermerleri görüp adeta büyüleniyor. Haliyle kendi evlerinde de bu ürünleri kullanmak istiyorlar. Artık bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek bizim sayemizde hiç de zor değil” diyor.

DÜNYANIN HER YERİNDEN ÜRÜN VAR

Sadece Türkiye, Portekiz, Uzakdoğu, Ortadoğu, Güney Amerika ile Orta Asya’dan getirdikleri ve internet sitesi üzerinden paylaştıkları ürünleri satmadıklarını, özel sipariş gerektiren mamulleri de müşterilerine sunabildiklerini anlatan Hatice Günay Ahmet, teslimat ağlarının da geniş olduğunu ifade etti.

TESLİMAT AĞI OLDUKÇA GENİŞ

“Londra başta olmak üzere İngiltere geneline ve İrlanda’ya ürün gönderebiliyoruz. Talep olması halinde teslimat ağımız tüm dünyayı da kapsayabilir. Bu anlamda herhangi bir sıkıntımız yok” diyen Hatice Günay Ahmet’in yakın gelecekteki hedefi ise; ana faaliyet konusu e-ticaret olmak üzere sattıkları ürünlerden oluşan bir sergi salonu açmak. Dolayısıyla müşterileri için; mermer, doğal taş ve travertenlere dokunabilecekleri bir ortam hazırlamak.

Geçmişte Jordan Walker gibi ünlü tasarımcılarla çalıştığını ifade eden genç girişimci, müşteri portföyünde mimar, iç mimar ve sanatçıların yer aldığını da kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.