kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.104
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Limasollular UK, “Mutluluk” dağıttı

İNGİLTERE’DE yardımsever ve destekleyici etkinlikleri ve girişimleriyle bilinen Limasollular Derneği UK Londra’da ilk kez anlamlı bir Mutluluk Günü düzenlendi.

Limasollular UK, “Mutluluk” dağıttı
25.03.2017
0
A+
A-

 

İNGİLTERE’DE yardımsever ve destekleyici etkinlikleri ve girişimleriyle bilinen Limasollular Derneği UK Londra’da ilk kez anlamlı bir Mutluluk Günü düzenlendi. Birleşmiş Milletler’in (BM), dünya üzerindeki insanların mutluluğu hatırlamaları ve kutlamaları için 2012’de ilan ettiği 20 Mart Mutluluk Günü, geçen Pazar günü Limasollular UK tarafından Kıbrıs Lapta Huzur Evine katkıda bulunmak için organize edildi.

Dalston’da bulunan bir restoranda dernek yöneticileri ve davetliler hem Türk mutfağı lezzetlerinin tadını çıkardı hem de Kıbrıs Lapta Huzur Evine alınan çamaşır kurutma makinesinin geliri için bağış topladı. KKTC Temsilciliğinden Ülkü Alemdar’ın da katıldığı gecede maniler, şarkılar, fıkralar eşliğinde leziz yemeklerin tadı çıkarıldı. Gecede, aynı zamanda Avrupa Engelliler Derneği’ne yardım çeki verildi. Limasollular UK Derneği Başkanı Arife Retvan konuşmasında şunları söyledi:

“Derneğimizce Avrupa Engelliler Derneğine tüm üyelerimiz huzurunda vermiş olduğumuz çek, dünyada engel tanımayan güzel düşüncelerimizin bir göstergesi olmuştur. Güzel amaçlarla yola çıkan, yaptığı çalışma ve yardımlarla kendine düzgün bir yol çizen Avrupa Engelliler Derneğine tüm üyelerimiz adına başarılar dileriz.”

Arife Retvan, devamında Mutluluk Günü’nün sadece bireysel mutluluk olmadığını, kitlesel olarak insanlığın mutluluğuna değinen ve dokunan bir yapısı olduğunu belirtti.

“Bizler burada Mutluluk Günü’nü kutlarken, aynı zamanda buradan uzakta, Kıbrıs’ta etkinliğimizin gelirlerinin yardımcı olacağı Lapta Huzur Evi için de bir nebze olsun mutluluk kaynağı olmayı diliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.