kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.523
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Gayrimenkulle ilgili her şey Hawkes’te

HAWKES Property, proje aşamasından teslimata kadar her türlü hizmeti profesyonelce sizlere sunuyor.

Gayrimenkulle ilgili her şey Hawkes’te
17.04.2017
0
A+
A-

HAWKES Property, proje aşamasından teslimata kadar her türlü hizmeti profesyonelce sizlere sunuyor.

Gayrimenkul sahipleri ve gayrimenkul sahibi adaylarına verdikleri hizmetlerle isminden çokça bahsettiren Hawkes Property, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında toplamış durumda. Zeynel Akdoğan yönetiminde alanında uzman isimlerle hizmet veren Hawkes Property’de mortgage tavsiyesi, yatırımın püf noktaları, özel bina kontrolü, tasarım ve inşaat, emlak sigortası, uluslararası emlak satışı ve kiralanması, emlak bakım ve onarımı gibi konuların hepsini tek bir adreste bulabilirsiniz. Uzun yıllardır kendi gayrimenkullerinin yönetimlerini farklı emlak ofislerine verdiklerini fakat aldıkları hizmetlerden memnun kalmadıklarını belirterek, kendi emlak ofislerini açtıklarını dile getiren başarılı işadamı Zeynel Akdoğan, “Şirketimizi açmadan önce kendi mülklerimizi yönetiyorduk, dolayısıyla gayrimenkul sahiplerinin ne gibi sıkıntılar yaşadığını çok iyi biliyoruz. Bizimle çalışmak isteyen gayrimenkul sahipleri bizi ilk başta biraz sıkıcı bulurlar çünkü fiyatlarımız farklıdır; herkes gibi gelin size bedava yapalım gibi vaatlerimiz yok. Bir gayrimenkulü teslim aldıktan sonra ona kendi mülkümüzmüş gibi davranıyoruz.” diye konuştu.

“Bir evin yönetimini almak istediğimizde gidip kontrol ediyoruz. Örneğin diyoruz ki şurayı tamir edelim çünkü ileride başımızı ağrıtabilir veya diyoruz ki bunlara gerek yok; böylece müşterimizi doğru yönlendirerek onun zarar etmesini önlüyoruz.” diyen Akdoğan, emlak piyasasını yakından takip ettikleri içinse yeni çıkan yasaların ve uygulamaların bilinciyle işlerini tam profesyonel olraka yaptıklarının altını çizdi.

1717

Türkçe konuşan toplumun yoğun yaşadığı Kuzey Londra’da evini, iş yerini kiraya vermek ya da satışa çıkartmak isteyenlerin düzenli ve sistematik bir şekilde para transferlerini sağlamak, uygun kiracı veya alıcı bulmak, ev sahibi eğer yurt dışındaysa mülkün yönetim takibini yapmak hususlarında özenli davranan Hawkes Property firmasıyla gönül rahatlığıyla irtibata geçebilirsiniz.

Uluslararası ve Avrupa Birliği standarlarına uygun olduğunu belgeleyen BCS ve RICS sertifikalarına sahip olan Hawkes Property Group, Chartered Association of Building Engineers (CABE) üyesi olarak da güvenilirliğini daha da arttırıyor.

ÜCRETSİZ EMLAK DANIŞMANLIĞI

Gayrimenkulle ilgili ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten işadamı Akdoğan, ev sahiplerinin veya ev sahibi olma adaylarının kendilerine danışmalarını tavsiye etti. 63 Stoke Newington High Street N16 8EL adresinde kapılarını herkese açık tutan Hawkes Property ofisinden daha geniş bilgi almak için 0207 241 65 63 numaralı telefonu arayabilir ya da www.hawkesproperties.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.