kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5040
EURO
34,5697
STERLIN
40,4501
BITCOIN
$62.900
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Londra’nın en iyi seyahat acentelerinden Cyprus Paradise ile tanışın.

1992 yılında faaliyetlerine tur operatörü olarak başlayan Cyprus Paradise, şu anda ülkenin en başarılı seyahat acentelerinden biri olmuş durumda.

Londra’nın en iyi seyahat acentelerinden Cyprus Paradise ile tanışın.
06.07.2017
0
A+
A-

1992 yılında faaliyetlerine tur operatörü olarak başlayan Cyprus Paradise, şu anda ülkenin en başarılı seyahat acentelerinden biri olmuş durumda. 2013’ten 2016 yılına kadar Doğu Akdeniz ve Doğu Avrupa kategorilerinde müşterilere yapılan bağımsız anketlerle belirlenen “British Travel Awards” ödüllerinde, altın ödülüne layık görülen firmanın, başarılarının sırrını sorduğumuz Cyprus Paradise Genel Müdürü Kemal Kenan bizlere şunları söyledi:

“Bize kalırsa başarımızdaki en büyük etken müşterilerimize verdiğimiz güven. Hizmet ve fiyat politikamızda tatsız sürprizlere yer yok. Şirketimiz olarak özellikle Akdeniz Bölgesi ve Kıbrıs’ı çok iyi tanımamızdan dolayı müşterilerimizin hayal ettiği tatil ile bütçeleri doğrultusunda doğru tesis eşleştirmesini en iyi şekilde yapabiliyoruz. Bu sayede müşterilerimiz tatillerinden yüzlerinde kocaman bir gülümsemeyle ayrılıyorlar.”

Tatile çıkarken ekstra hiçbir ücret ödemeyin

“Fiyat politikamız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem çerçevesinde müşterilerimize tatile çıktıklarında ödeyecekleri net fiyatları onlara belirtiyoruz. Daha sonra transfer ücreti, komisyon ücreti gibi ücretleri asla talep etmiyoruz. Bence bir seyahat acentesinde tatile çıkacakların araması gereken en önemli detaylardan biriside budur.”

Kıbrıs müşterilerimize hediye ‘Tam gün Lefkoşa turu’

“Kıbrıs’ta bir tesis tercihi yapan müşterimize Kıbrıs’ın en güzel yerlerinden biri olan Lefkoşa’da, tarihi ve turistik yerlerini görebilecekleri, tam gün ve rehber eşliğinde ‘Lefkoşa Turu’ hediye ediyoruz.”

Çok cazip kampanyalar uygun ödeme seçenekleri

“Özellikle Kıbrıs için Temmuz ayına özel 199 pounddan başlayan fiyatlarla İngiltere, Manchester, Glasgow, Stansted havalimanlarından Thomas Cook ile yaptığımız özel anlaşmalarla 1 hafta kahvaltı ve transfer dahil konaklama hizmeti sunabiliyoruz.

399 pounddan başlayan fiyatlarla, uçak bileti ve transfer hizmetleri dahil olan, All Inclusive seçeneklerimiz arasında Salamis Bay Otel bu sene en çok talep gören tesislerimiz arasında bulunuyor.”

Uçak dönüş zamanınızı siz belirleyin

Özellikle Kıbrıslı müşterilerimiz gittikleri tatillerinin bitiminde hemen İngiltere’ye dönmek istemeyebiliyor. Biraz daha Kıbrıs’ı gezmek isteyebiliyor veya orada bulunan kendi evlerinde kalmak isteyebiliyorlar. Böyle durumlarda dönecekleri tarihi bize ileriki bir tarih olarak belirtebiliyorlar. Bu esneklik sayesinde Kıbrıs’ın tüm nimetlerinden faydalanabiliyorlar.

Çok düşük ücretlerle tatilinizi garanti altına alın

Cyprus Paradise’ın müşterilerine sunduğu bir diğer hizmetse, tatilinizi iptal etme durumunuz varsa kişi başı sadece 49 pound ödeyip tatilinizi garanti altına alabilir bu sayede korkulu rüya görmezsiniz.

Detaylı bilgi alabileceğiniz adres ve telefon numaraları ise şöyle;  N8 0RL 559 Green Lanes, Hornsey, London 020 8343 8888

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.