kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4832
EURO
34,9902
STERLIN
40,7217
BITCOIN
$64.517
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Asit saldırısı kurbanı yüzünü gösterdi

Asit saldırısı mağduru Musa Maih, şu anda yaşadıklarını ve yüzünün ne halde olduğunu, tüm insanlara bu saldırıların ne kadar kötü olduğunu göstermek adına pa

Asit saldırısı kurbanı yüzünü gösterdi
25.07.2017
0
A+
A-

Asit saldırısı mağduru Musa Maih, şu anda yaşadıklarını ve yüzünün ne halde olduğunu, tüm insanlara bu saldırıların ne kadar kötü olduğunu göstermek adına paylaştı.

23 yaşındaki Hindistan’lı Musa’nın bir arkadaşı ile birlikte saldırıya uğradıktan sonra yaklaşık 3 hafta hastanede kaldı.

Chelmsford yanık ünitesinde iki cilt grefti ameliyatı geçiren gencin sol gözünde %15 oranında bir görme kaybı gerçekleşti.

Mart ayında gerçekleşen saldırı ile ilgili yaşadıklarını anlatan Maih şunları söyledi:

Yüzüme atılan yabancı maddeden sonra üzerinden 1 dakika geçtikten sonra yanmaya başladığını hissetmeye başladım. Göz kapaklarım yanı sıra suratım ve cildim tamamen yanıyordu.”

Psikolojisinin tamamen bozulduğunu söyleyen Maih şunları ekledi:

“Altı aydır evden çıkmaya cesaret edemedim. Hastanedeyken aynayı örtmek zorunda kaldım., çünkü kendime o halimle bakmaya cesaretim yoktu.”

Asit saldırısı mağduru bugün, ev kimyasallarının silah olarak kullanılmasından kaynaklanan tahrip edici etkiyi ortaya çıkardı.

23 yaşındaki Musa Miah, Doğu Hindistan Dock’taki bir arkadaşıyla saldırıya uğradığında üç hafta hastanede kaldı.

Chelmsford yanık ünitesinde iki cilt grefti ameliyatı geçirdi ve sol gözündeki vizyonunun yüzde 15’ini kaybetti.

Geçen yıl Mart ayında meydana gelen saldırıyı nitelendirerek şunları söyledi: “Yaklaşık bir dakika sonra yanmaya başladığını hissedebiliyordum. Göz kapaklarım yanı sıra yüzümdeki cilt yanıyordu.

“Altı aydır evden çıkmaya cesaret edemedim. Hastanedeyken aynayı örtmek zorunda kaldım, çünkü kendime bakmaya hazır değildim.”

Kendisine saldıran 20 yaşlarında bir erkek ve 16 yaşındaki bir çocuk iki aşamalı olarak bedensel zarar verme ve kamusal alanda saldırı silahı bulundurma niyetiyle korozif sıvı atma suçundan suçlanıyordu.

İkisi de Nisan ayında hakim önüne çıktılar ve kefaletle serbest bırakıldılar.

 

Kaynak: ES

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.