kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5885
EURO
34,8412
STERLIN
40,5388
BITCOIN
$64.503
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Dumlupınar-Y.Malatya gövde gösterisi yaptı

Yeni sezonda yeniden şampiyonluk parolası ile yola çıkan Dumlupınar-Yeni Malatya, Cyprus Garden’da yeni kadrosuyla adeta gövde gösterisi yaptı.

Dumlupınar-Y.Malatya gövde gösterisi yaptı
01.08.2017
0
A+
A-

 

Yeni sezonda yeniden şampiyonluk parolası ile yola çıkan Dumlupınar-Yeni Malatya, Cyprus Garden’da yeni kadrosuyla adeta gövde gösterisi yaptı. Bir çok sponsor firma yöneticisi, takım yönetimi ve futbolcuların katıldığı ve önceki Çarşamba akşamı düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu.

YENİ SPONSORLUK ANLAŞMALARI

Sezona iyi bir başlangıç yapma hedefinde olan takımın en önemli destekçilerinden olan sponsorların sözleşmeleri basın önünde gerçekleşen bir törenle imzalandı. Sponsor firmaların tek tek tanıtıldığı gece de, firma yöneticileri bu sene Dumlupınar-Yeni Malatya’dan oldukça umutlu olduklarını ve başarılarının devamını beklediklerini belirttiler.

TÜM EKİP BAŞARIYA KİLİTLENMİŞ

İmza töreni sırasında konuşan Başkan Mehmet Nasifoğulları ve yöneticiler özetle şunları söyledi:

“Bizim için takımda olan en önemli şey, oyuncuların karakterleri ve duruşları. Şu ana kadar kadromuzu hep bu şekilde kurmaya özen gösterdik. Takımımızda birbirinden yıldız oyuncular var ve bu sene de tek isteğimiz başarı ve şampiyonluk.”

ESKİ KADROYA İLAVELER YAPTIK

Geçen yıl ki kadrodan sadece bir iki eksiklerinin olduğunu belirten başkan ve yöneticiler, 25 kişiden oluşan dev kadrolarına bu sene genç ve yıldız oyuncular kattıklarını belirtti.  Bu sene kadro da olan ve geceye katılan oyuncular ise basına tek tek tanıtıldı.

ŞAMPİYONLUK PASTASI YENİLDİ

Dumlupınar-Yeni Malatya yönetimi geçen sene alınan başarıyı da kutlamak amacıyla futbolcularına pasta sürprizi yaptı. Şampiyonluk dilekleri ile pastayı sponsorlar, tüm takım futbolcuları, başkan ve yöneticiler birlikte üflediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.