kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3484
EURO
35,0098
STERLIN
40,9625
BITCOIN
$70.731
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Yardım kuruluşu pedofili’yi normalleştirmekle suçlanıyor

İngiltere’de bir yardım kuruluşu çocuk seks bebeklerinin NHS’de sunulması gerektiğini savunuyor.

Yardım kuruluşu pedofili’yi normalleştirmekle suçlanıyor
04.08.2017
0
A+
A-

İngiltere’de bir yardım kuruluşu çocuk seks bebeklerinin NHS’de sunulması gerektiğini savunuyor.

Çocuk seks bebeklerinin reçeteyle kullanılabilir olmasını talep eden bir yardım kuruluşu, pedofiliyi normalleştirmeye çalışmakla suçlanıyor.

Galler’de bulunan Cinsel Suçlamayı Önleme Özel Tedavi Örgütü (StopSo) ismindeki yardım kuruluşunun açıklaması, bu bebeklerin 100’lerce kişi tarafından ülkeye getirilmesi sırasında yetkililer tarafından yasaklanmasının ardından geldi.

Bir çocuğun görünüşü, kilosu ve tüm anatomi özelliklerini taşıyan bebeklerin, eBay, Amazon ve Alibaba.com gibi sitelerden satın alındığı ortaya çıkmıştı.

Stopso Başkanı Juliet Grayson, toplumun bu bebeklerin kullanımını göz önünde bulundurması gerektiğine inandığını söyledi. Bu kişilerin çoğu bu konuda yardım istiyor diyen Grayson şunları ekledi:

“Belki çocuk seks bebeklerinin cinsel anlamda kullanımı için terapi, danışmanlık ve gözetim sırasında gerektiğinde bir reçete ile verilebilir. bu insanların tedavi edilmesinde kullanılması bir çok çocuğun güvenliğin sağlamanın bir yolu olabilir.

Toplumun bu konuda bilinçlenmesi gerekiyor ve bir gencin annesine “pedofili” olduğunu söyleyebilme noktasına ulaşması gerekiyor. Ancak bu şekilde bu rahatsızlığın önüne geçilebilir. Tehlikeli bölge gibi görünüyor, ancak kesinlikle dikkate alınmaya değer.”

Monmouth milletvekili David Davies, Bayan Grayson’un görüşüne katılmadığını söyledi ve böyle bir duruşun pedofiliyi normalleştirebileceğinden korktuğunu açıkladı. Dedi ki:

“Biraz normal biri bu şeylerin oldukça sapıkça olduğunu ve ülkeye girmesine izin verilmeyeceğini görebilir, buna ekleyebileceğim fazla bir şey olmadığını söyleyebilirim.”

 

Kaynak: Metro

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.