kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
STERLIN
40,9941
BITCOIN
$70.545
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Ege sahillerindeki yabancı turistlerden “Türkiye’ye Gelin!” çağrısı

İzmir ve Aydın’da tatil yapan yabancı turistler, doğal güzellikleri ve sunulan hizmet kalitesiyle hayran kaldıkları Türkiye’ye “gelin” çağrısı yaptı.

Ege sahillerindeki yabancı turistlerden “Türkiye’ye Gelin!” çağrısı
11.08.2017
0
A+
A-

İzmir ve  Aydın’da tatil yapan yabancı turistler, doğal güzellikleri ve sunulan hizmet kalitesiyle hayran kaldıkları  Türkiye’ye “gelin” çağrısı yaptı.
Aydın’ın  Didim ilçesinde tatil yapan İngiliz Sandra Appelard, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Türkiye’ye 4’üncü kez geldiğini belirtti.

Türkiye’de otel hizmetlerinin çok iyi olduğunu belirten Appelard, “Çalışanlar kesinlikle çok iyiler. Animasyonlara hayran kaldık diyebilirim. Türk insanı gerçekten mükemmel. Türk insanları çok iyi olduğu kadar aynı zamanda çok da kibarlar. Mesela İngilizlere göre çok kibarlar.” dedi.

İNGİLTERE’DEKİ EVİMDEN BİLE RAHAT

Eşiyle 22 yıldır  Türkiye’ye tatile gelen İngiliz Daviad Russel de  İstanbul’dan başlayarak tüm sahil kesimini gezdiklerini dile getirdi.

Türk insanını çok sevdiğini aktaran Russel, “Eşim  Altınkum’u çok sevdiği için  Didim’e geliyoruz. Buradaki konforu gerçekten başka yerde bulmak çok zor.  İngiltere’deki evimizden bile çok rahatız diyebilirim. Buradaki oteller kesinlikle insanın evi gibi. Buraya Haziran’da 1 haftalığına gelmiştik ama o kadar çok sevdik ki  İngiltere’ye döndükten sonra tekrar 2 haftalığına tatile buraya geldik.  Türkiye’de en çok neyi seviyorsunuz derseniz havasını ve insanlarını derim.” diye konuştu.

Sharon Odonnel ise  Türkiye’de kendisini çok huzurlu hissettiğini belirterek, “Özellikle buranın yemekleri çok güzel. Birden fazla Türk yemeği yedim, hepsi de birbirinden lezzetliydi.” ifadelerini kullandı.

ÜLKEME GİDİNCE “TÜRKİYE’YE GİDİN DİYECEĞİM”

Kuşadası’nda tatil yapan Fransız Nelly Noris de Türk insanın cıvıl cıvıl olduğunu kaydetti.

Daha önce  Bodrum’da da tatil yaptığını belirten Noris, “Arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum ve ülkeme gidince  Türkiye’ye tatile gelmeleri için tavsiyede bulunacağım.” şeklinde konuştu.

Almanya’dan gelen Nicole Henstin ve Avusturyalı Stebby Taniti, Türk yemeklerinin çok lezzetli ve insanlarının çok sıcak kanlı olduğunu ifade etti.

Fransız Richie  Marshall ise  Türkiye’ye ilk defa geldiğini bundan sonra daha sık gelmek istediğini belirti.

Çeşme ilçesinde tatil yapan Polonyalı Arthur Weuestin ise Türklerin Polonyalılara ‘Leh’ diye hitap ettiğini hatırlatarak, “Neden bilmiyorum, çok hoşuma gidiyor. Ayrıca Türk İnsanı çok samimi.  Polonya’ya gittiğimde çevremdekilerin gelmesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

TÜRK GECELERİNE YOĞUN İLGİ

Çeşme’deki bir otelin genel müdürü  Gökçe Kesikçiler Buğday, yabancı turistlerin beklentisi doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.

Buğday, yerli ve yabancı turistlerin taleplerini karşılamak için hizmet anlamında ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Otellerde düzenlenen Türk gecelerine özellikle yabancı turistlerden yoğun talep geldiğini belirten Buğday, “Müşterilerimizi buradan en memnun şekilde memleketlerine göndermek için gayret gösteriyoruz.” diye konuştu. (AA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.