kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4698
EURO
34,7489
STERLIN
40,6287
BITCOIN
$61.512
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
12°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Euromed kanser hastaları için ‘ücretsiz taşıyacak’

ULUSLARARASI taşımacılıkta öncü firma Euromed, Kıbrıs’ta bulunan Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne destek için İngiltere’den KKTC’ye gönderilecek yardımları ücretsiz taşıyacak.

Euromed kanser hastaları için ‘ücretsiz taşıyacak’
17.08.2017
0
A+
A-

ULUSLARARASI taşımacılıkta öncü firma Euromed, Kıbrıs’ta bulunan Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne destek için İngiltere’den KKTC’ye gönderilecek yardımları ücretsiz taşıyacak.

Konu hakkında açıklama yapan firma yöneticisi Hasan Gazioğlu sağlamış oldukları destek ile ilgili mutlu olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Bu konuda bizde bir şeyler yapıp farkındalık yaratabiliriz diye düşündük. KHYD ile birlikte oluşturduğumuz bu proje ile kanser hastalarına bir nebze yardımımız olabiliyorsa ne mutlu bize.”

Bu proje ile İngiltere’de yaşayan Kıbrıslı Türkler topladıkları kıyafetleri Euromed Şirketi aracılığıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlayabilecek.

HER AY 20 KOLİ

Euromed Şirketi yardım kapsamında her ay 20 koli eşyanın derneğe ulaştırılmasını sağlayacak.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail taşımacılık giderinin dernekleri için önemli bir gider olduğunu ancak bundan sonra İngiltere’den yollanacak kargoların ücretsiz gelmesi sayesinde ürünlerden elde edilecek gelirlerle 20 hastanın kemoterapi tedavisine katkı sağlanacağını söyledi.

Kocaismail, bu konudaki duyarlılığından ve yardımlardan dolayı Euromed Şirketine tüm kanser hastaları adına teşekkür etti.

ÇEKREK ASIRLIK TECRÜBE

1993 yılından beri özellikle Kıbrıs’lı Türklerin taşımacılıktaki gözde tercihi Euromed Maritime Limited, sektörde 25 yılın üstünde tecrübesi olan Hasan Gazioğlu yönetiminde lojistik faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Euromed Maritime yöneticisi Hasan Gazioğlu başarılarının sırrını şöyle açıkladı:

“Taşımacılık sektörü, diğer sektörlere göre çok daha hassas bir sektör. Başarılı olabilmek için öncelikle işinizde güven ortamını sağlamanız gerekli. Güven ise ancak verilen sözlerin tutulması ile oluşuyor. Biz şimdiye kadar eğer kendi sektörümüzde zirveye çıkabildiysek, müşterilerimize vadettiğimiz sözleri tutmamız ve isteklerine harfiyen yerine getirmemiz sayesinde oluyor. Tabi bunun yanında bu sektörde ‘marka’ olabilmek için çizginizi değiştirmemeniz gerekli.

Yaptığımız işte insan faktörü çok fazla. Bu sebeple kadromuzu sürekli olarak standartların üzerinde tutuyor, bu sayede büyüme hedeflerimizde zorlanmıyoruz.”

Kıbrıs’a yaptıkları taşımacılık ile ilgili yoğun bir talep yaşadıklarını belirten Gazioğlu şunları ekledi:

“Özellikle Londra’da yaşayan Kıbrıslı Türklerin isteklerini karşılamaya devam ediyoruz. Her hafta İngiltere ve Kıbrıs arasında TIR ve konteyner taşımacılığının yanı sıra charter gemi seferleriyle de hizmet veriyoruz. Öte yandan Kıbrıs’tan en çok taşıdığımız gıda ürünleri olan zeytin, zeytinyağı, çakisdes ve molohiyaları resmi yollardan İngiltere getirmeye devam ediyoruz.”

Müşterilerine uygun taşımacılık hizmetinin yanı sıra, konforlu bir taşımacılık hizmeti de sunduklarını belirten Gazioğlu şunları söyledi:

“Taşıdığımız her şeyi aynı değer ve hassasiyette taşıyoruz. Tüm lojistik kanallarını en iyi şekilde kullanıyor ve müşterimize süre opsiyonları sunabiliyoruz. Deniz, Kara ve Havayolu taşımacılığında müşterilerimize en uygun fiyatları sunuyoruz. Örneğin, bir bavul eşyalarını ‘ilk bavul 30 pound daha sonraki her bavul 20 pound’ olacak şekilde Kıbrıs’tan Londra’ya veya Londra’dan Kıbrıs’a en güvenilir şekilde taşıyoruz.”

Birleşik Krallık, Avrupa’nın Kuzey Batısı, İtalya ve Kuzey Kıbrıs’ı kapsayan büyük bir hizmet ağına sahip olan Euromed Maritime Limited’i 020 8365 8888 numaralı telefon üzerinden arayabilir ya da 457 West Green Road, London, N15 3PW adresinde bulunan ofisini ziyaret ederek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.