kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5277
EURO
34,9465
STERLIN
40,7317
BITCOIN
$64.626
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Özersay Londra’da bir grup iş adamıyla görüştü (VİDEO)

HALKIN Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Londra’da bir grup iş adamıyla görüştü.

HALKIN Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Londra’da bir grup iş adamıyla görüştü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Londra’ya gelen Halkın Partisi temsilcileri Londra Gazete ve Kerman & Co Accountant tarafından organize edilen yemekli davette bir grup iş adamıyla yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Davete Genel Başkan Kudret Özersay’ın yanı sıra parti yetkilileri Tolga Atakan, İbrahim Erben, Cemre Esengin, Ramadan Beysun ve İhsan Tuncalı katıldı.

Genel Başkan Kudret Özersay ve beraberindeki parti temsilcileri yemek öncesi davetliler tek tek görüşüp tanıştı.

Kısa bir konuşma yaparak davetlileri selamlayan Başkan Özersay, parti tarihinden faaliyetlerinden bahsetti. Özersay, partinin oluşumunu anlatarak daha önce bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve daha uzun bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı.

Özersay konuşmasında “Temiz toplum, temiz siyaset” ilkesiyle yola çıktıklarını belirterek, KKTC kaynaklarının yolsuzluk, hukuka aykırılık ve kötü devlet yönetimi nedeniyle boşa harcandığını ve israf edildiğini dile getirdi.

Genel başkan, KKTC’de iyi bir yönetim ve rasyonel kararlar alınması halinde ülke kaynaklarının Kıbrıs Türkünü geleceğe ve ileriye taşıyabileceğine inandıklarını söyledi.

SEÇME VE SEÇİLMEDE MAKUL PLAN

“Bizim için yurtdışında yaşayan Kıbrıslı Türkler, bir öteki değildir.”  diyen Özersay, yurtdışında yaşayan KKTC vatandaşlarının siyasete katılmalarının önünü açabilecek formülü bu akşam gerçekleşecek halk buluşmasında açıklayacaklarını söyledi.

Özersay konuşmasının devamında “Kıbrıs Türkünün kendi kendisini yönetmesi son derece önemlidir. Bu zaman içerisinde çok ciddi bir mücadele verdik, Kıbrıs Adası’nda var olmak için. Sizler keyfinizde burada (yurtdışında) değilsiniz. Orada (KKTC’de) yaşanan zorluklar nedeniyle insanlar diasporanın bir parçası olurlar. Ama var olmaya devam ettiniz; belli bir kimliği burada var ettiniz, bunun için hepinizi bütün samimiyetimle tebrik ederim.” dedi.

Özersay konuşmasının ardından konukların görüşlerini dileyip, sorularını yanıtladı.

BU AKŞAM KUZEY LONDRA’DA

KKTC’den beraberindeki heyetle Londra’ya gelen Kudret Özersay, iki farklı toplantıda halkla bir araya gelecek.

Yurtdışında yaşayan Kıbrıs Türkünün görüşlerini ve sorunlarını dinlemek için gelen Halkın Partisi yetkilileri bu akşam Kuzey Londra’da olacak.

Herkese açık olacak ve Wood Green’deki Grand Palace Etkinlik Salonunda gerçekleşecek ilk toplantı saat 19.45’te başlayacak.

YARIN GÜNEY LONDRA’DA

Kuzey Londra’da yaşayan Kıbrıs Türkleriyle bu akşam bir araya gelecek Halkın Partisi yetkilileri yarınsa Güney Londra’da yaşan Kıbrıslı Türklerle bir araya gelecek.

Herkese açık olacak ve Bromley Central Library’de gerçekleşecek ikinci toplantı saat 19.45’te başlaacak.

Adresler:

Kuzey Londra: Grand Palace Banqueting Suite, 242 High Road, Wood Green, N22 8JX

Güney Londra: Bromley Central Library, High Street, Bromley BR1 1EX

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.