kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5811
EURO
35,0501
STERLIN
40,8369
BITCOIN
$64.394
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

+1 Türkiye yeni döneme hazır

+1 TÜRKİYE Süper Gönüllüleri 8 Ekim’de sabah kahvaltısında bir araya geldi.

+1 Türkiye yeni döneme hazır
13.10.2017
0
A+
A-

+1 TÜRKİYE Süper Gönüllüleri 8 Ekim’de sabah kahvaltısında bir araya geldi. Yaz ayları boyunca devam eden çalışmalar sonucunda ortaya çıkan proje fikirlerini değerlendirmek ve şekillendirmek için yapılan kapalı toplantıya platformun Proje, İletişim, Düşünce ve Gönüllü İlişkileri grupları katıldı.

Anayasa referandumu döneminde ‘Neden Hayır?’ ve ‘Seni Hesaba Katmadılar’ kampanyalarıyla tanınan ve 19 Mayıs GençFest etkinliğini TGB’yle ortak düzenleyen +1 Türkiye Platformu, Türkiye’de Çağdaş Yarına odaklı çalışmalara devam edileceğini belirtti.

+1 Türkiye iletişim koordinatörü Eray Arda Akartuna, yaz boyunca temel stratejiyi oluşturmak için çalıştıklarını bildirdi. Akartuna, yaz aylarında yapılan grup toplantıları sonucu ortaya çıkan proje fikirlerinin de bu son toplantı sayesinde süper gönüllüler ekibiyle buluşturulduğunu ve önerilere açıldığını söyledi.

ÜÇ YENİ PROJE

Akartuna şunları söyledi: “Yaz boyunca yaptığımız toplantılar sonucu önceliklerimizi belirledik ve üç stratejik proje oluşturduk. 8 Ekim’de Süper Gönüllülerimizle bu projelerin temel yapıları üzerinde çalıştık. Bu toplantı neticesinde üç proje de destek gördü ve her proje üzerinde çalışacak bir proje grubu kuruldu.”

ÇAĞDAŞ YARINLAR VE GENÇLERİMİZ

Akartuna, sözlerine şöyle devam etti, “Yakında açıklayacağımız bu üç projenin ortak noktası, Türkiye’de çağdaş yarına katkı odaklı olması ve ülkemizin her kesimine fayda sağlayacak olmasıdır. Şu an Türkiye’de gelişmeler oldukça ciddi şekilde gençlerimizi ve geleceğimizi etkiliyor. Bu nedenle bu konular üzerine yoğunlaşma kararı aldık. İlave olarak bu projeler arasında hem İngiltere’de hem de Türkiye’de yaşayan gençlerimize katkı sağlayacak olanlar da var.”

“GELİN +1 OLUN”

+1 Türkiye’nin partiler üstü ve tüm Türkiye için gönüllülük esasında çalışan bir platform olduğunun altını çizen Akartuna, yapılacak çalışmalar için heyecan duyduklarını belirterek toplumdan destek istedi. Akartuna, yurt dışında hatırı sayılır bir potansiyel olduğuna ve bunun gün geçtikçe büyüdüğüne dikkat çekerek, “Gün bir araya gelip ülkemiz için çalışma günüdür. Türkiye’de çağdaş yarına bir katkı yapmak isteyen herkes +1 olabilir. Gönüllülük esasında çalışan bir platform olarak herkesin zamanı elverdiğince, bilgi ve tecrübelerine göre çalışabileceğinin farkındayız. Şu anda bize ben ne yapabilirim diye gelen, teknoloji, hukuk, finans, iletişim, basın ve daha birçok alanda yardım eden pek çok gönüllü var. +1 Türkiye bunu mümkün kılan bir platform ve herkesin elinden ne geliyorsa, az veya çok, Türkiye için bir katkı sağlamaları gerektiğinin inancındayız. Bizi sitemizden takip ederek (www.arti1turkiye.org) veya e-posta göndererek (info@arti1turkiye.org) daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.