kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
STERLIN
40,9511
BITCOIN
$70.739
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Nihat Hüseyin yardımlarınızı bekliyor

NİHAT Hüseyin İngiltere’de yaşayan yüz binlerce Türk’ten biri. Normal bir hayatı varken bir anda yaşadığı ciddi bir sağlık problemi ile hayatı değişiyor.

Nihat Hüseyin yardımlarınızı bekliyor
02.11.2017
0
A+
A-

NİHAT Hüseyin İngiltere’de yaşayan yüz binlerce Türk’ten biri. Normal bir hayatı varken bir anda yaşadığı ciddi bir sağlık problemi ile hayatı değişiyor. Çevresi tarafından çok sevilen Hüseyin, iyi bir eş ve aynı zamanda iyi de bir baba. Normalde diabet hastası olan Hüseyin, babalar gününde çok şiddetli şekilde boğaz krampları geçirmeye başlıyor ve kendisini bir anda hastanede buluyor. JustGiving yardım sitesinde kısa bir süre önce yaşadıklarını paylaşan Hüseyin için şu ana kadar yaklaşık 2.000 pound toplandı. Nihat Hüseyin’nin tedavisi için 15.000 pound toplanması gerekiyor ve Hüseyin yeniden hayatının normale dönebilmesi için herkesten yardım beklediğini şu sözler ile anlatıyor:

“Hayatımın 27 yaşıma kadar tip 1 diyabetik hastası olarak sürdürdüm. Şu an 32 yaşında evli ve 2 kız çocuğum var. Hayatımda her şey, geçtiğimiz babalar gününde, bir gece boğaz krampları geçirmeye başlayana kadar normaldi. 4 ay içinde 5 kez hastaneye yattıktan sonra safra kesemin alınması gerektiğini de fark ettiler. Bu ana sorun değildi. Hastalığımın teşhis edilmesi çok uzun sürdü. Bu da vücudumda ciddi nörapati problemleri oluşmasına neden oldu. Nörapati ağrısı, sinir uçlarınızın ölmesidir. Sinir uçlarınızın ölmesi elinizin ve bacaklarınızın tutmamasına dolayısıyla yürüyememenize neden olur. Ayrıca el ve ayaklarda ise şiddetli ağrılara neden olmaktadır. Ayrıca ölecek olan sinir uçları nedeniyle kalp krizine yol açan kalp problemlerine neden olur. Halen düşük kan basıncım ve yüksek kalp atış hızımdan kaynaklanan kalp sorunlarım var. İsviçre’de bir şirket, eski sinir ucu köklerini düzeltmek için vücudunuza yeni hücreler yerleştiriyor ve güçlü kök hücrelerinizi kullanan yeni bir teknoloji geliştirdi. Ne yazık ki 1-3 yıl boyunca sürmesi gereken bu tedavi olmam gerekiyor. Eğer sizde bana yardım edebilirseniz yine bir baba, bir eş ve daha da iyi bir insan olabileceğim.”

Eğer siz de Nihat Hüseyin’in bu yardım çağrısına destek olmak istiyorsanız, JustGiving sitesi üzerinden Nihat Hussein şeklinde arama yapıp, siz de yardımda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.