kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3294
EURO
35,1232
STERLIN
41,0333
BITCOIN
$70.768
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Evinizin anahtarı David Key’den

Müşteri memnuniyeti ve kolaylıkları ön planda tutan firma Hendon ve Hampsted bölgesinden sonra üçüncü şubesini de Haringey’de açtı.

Evinizin anahtarı David Key’den
17.04.2014
0
A+
A-
Haringey Belediye Başkanı Shelia Peakcock, David Key’in açılışında bulundu.

Haringey Belediye Başkanı Shelia Peakcock, David Key’in açılışında bulundu.

3 sene önce dört işadamı arkadaşın biraraya gelip kurdukları David Key Emlak Bürosu büyük yeniliklerle Londra’da faaliyet gösteriyor. Müşteri memnuniyeti ve kolaylıkları ön planda tutan firma Hendon ve Hampsted bölgesinden sonra üçüncü şubesini de Haringey’de açtı.

Franchise sistemiyle kurlulan şirketin şube açılışını ise Haringey Belediye Başkanı Sheila Peacock yaptı. Pe acock “Haringey bölgesinde çok sayıda Türkiyeli nüfus yaşıyor. Belediye Başkanı olarak genç ve dinamik iş adamlarını, iş yerlerini görmek memnun ediyor. Yurtdaşlarınızın taleplerini karşılayabiliyorsunuz. Daha iyi hizmet sunabilmemiz için bizim de sizlere ihtiyacımız var ” dedi. .Gün boyu süren açılışa çok sayıda işadamı ve yurtdaşımız katıldı.

Her türlü kiralama, alım-satım, mortgage, management ve ticari sigorta yapan David Key Emlak Bürosu Levent Gürel ve Ufuk Ali Gül ortaklığında yönetiliyor.

Özellikle yurt dışında yada şehir dışında yaşayan ev sahiplerinin gönül rahatlığıyla evlerini teslim edebilecekleri David Key Emlak Bürosu ücretsiz online üyelik sistemiyle de müşterilerini adım adım bilgilendiriyor. Yani verilecek olan bir kullanıcı adı ve şifreyle, emlak ofisi ve kiracı arasında yapılan görüşmeler, yatırılan kira hesap özetleri, evin ihtiyacı olan veya yapılan masraflar gibi bir çok detayı muhasebe olarak online takip edebiliyorsunuz.

Ev kiralamak isteyen müşterilerin sıklıkla karşılarına referans engeli takılırken, David Key Emlak Bürosu bu sorunu sizin için hallediyor. Ayrıca evini kiraya vermek isteyenlere maksimum 7 gün içerisinde kira garantisi, evini satmak isteyenlere de maksimum 30 gün içerisinde satma garantisi veriyor. Belirtilen bu günlerin üzerine çıkarlarsa da firmanın talep ettiği komisyon oranı yarı yarıya düşüyor.

Herşeyi ticari olarak görmeyen bu firma şimdilik Barnet bölgesindeki okullarla da işbirliği içerisinde. Seçtikleri okullara David Key Emlak Bürosu’nun posterlerini asıp, oradan müşteri gelmesi halinde elde edilen gelirin öenmli bir miktarını okula katkı payı olarak hadiye ediyor. Yeni şubenin Haringey’de kurulması sebebiyle bu uygulama yakın zamanda o bölgede de faaliyete geçecek.

 

BİR TAŞLA İKİ KUŞ

Murat Güler ve Ufuk Ali Gül, tecrübeli çalışanları ile birlikte müşterilerini bekliyor.

Levent Güler ve Ufuk Ali Gül, tecrübeli çalışanları ile birlikte müşterilerini bekliyor.

Başka şehirlerden Londra’ya gelip yerleşmek isteyenler ev sorununu çözdükten sonra zamanının büyük kısmını iş aramakla geçiriyor. David Key Emlak Bürosu bu sorunu da ortadan kaldırıp, firmalarından ev kiralamak isteyenlere iş bulma imkanı da sğlıyor.

Tamamı Türkçe ve İngilizce konuşan deneyimli ekiple, güler yüzlü hizmet anlayışını birleştiren David Key Emlak Bürosu 569 Haringey Green Lanes N8 0RL adresinde bulunuyor. www.david-key.com internet sitesinden edineceğiniz online hizmetlerin yanısra 0207 100 07 54 numaralı telefondan detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Davit Key, Haringey Şubesi’nde de müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Davit Key, Haringey Şubesi’nde de müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.