kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4237
EURO
34,4712
STERLIN
40,3811
BITCOIN
$62.698
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cuma Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Cash & Carry sektöründe Holland Bazaar konsepti

30’un üzerinde değişik ülkeden gertirilen sebze, metyve, süt ve süt ürünleri, bakliyat çeşitleri, alkolsüz soft içecekler, yemeklik yağlar gibi binlerce ürünü, son teknolojiyle donatılmış özel soğuk hava depolarında ve raflarda alıcılarıyla buluşturuyor.

Cash & Carry sektöründe Holland Bazaar konsepti
22.04.2014
0
A+
A-

 20 yılı aşkın süredir gıda sektöründe olan Londra’nın başaralı işadamlarından Ali Matur, genişleme politikalarını faaliyete geçirerek Holland Bazaar’ı 45.000 square feet büyüklüğündeki yeni yerinde hizmete açtı.

30’un üzerinde değişik ülkeden gertirilen sebze, metyve, süt ve süt ürünleri, bakliyat çeşitleri, alkolsüz soft içecekler, yemeklik yağlar gib

Ali Matur, Holland Baaz'la büyüme yolunda bir adım daha attı.

Ali Matur, Holland Baaz’la büyüme yolunda bir adım daha attı.

 

IMG_7972IMG_7993 i binlerce ürünü, son teknolojiyle donatılmış özel soğuk hava depolarında ve raflarda alıcılarıyla buluşturuyor. Reonlarda yerlerini alan ekstra özel indirimli ürünler de alıcıların ceplerini rahatlatıyor.

Ayrıca Holland Bazaar yeni binasında cafe, market ve restoranların ihtiyacı olan her türlü ürünü çok uygun fiyatlarla satışa sunuyor. 24 saat açık olma özelliğiyle müşterilerine diledikleri saatte alış-veriş yapabilme imkanı sağlıyor.

İşletme sahibi Ali Matur “başarımızın sırrı güven, kalite ve uygun fiyatlardan geçiyor. Müşterilerimizle birebir ilişki içerisindeyiz. İhtiyaç duydukları konularda gelenleri geri çevirmemek için sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Nerede bir eksiklik varsa süratle gideriyoruz. Tek çatı altında gerekli olan herşeyi topladık ve toplamaya da devam edeceğiz” dedi.

YÜZDE 40’A VARAN İ

Matur “bir çok yerde bulunmayan ürünü Hollan Bazaar’da bulunduruyoruz. Sadece değişik ürün yalpazesi değil; piyasa değerlerini karşılaştırdığınızda kaliteli ve tercih edilen markaları % 40’a varan indirimli fiyatlarla küçük ve orta ölçekli işletmelere hizmet veriyoruz” diye ekledi.

2007 yılından bu yana kurulan Holland Bazaar, Londra civarından gelen müşterilerinin yanısıra Manchester ve Birmingham gibi uzak şehirlerdeki müşterilerinin de ihtiyaçlarına cevap verebiliyorlar.

Geleneksel toptan gıda satış anlgısını değiştirdiklerini dile getiren Ali Matur “Cash & Carry olarak bilinen toptan gıda sektöründe işletmelerin ihtiyaç duyduğu A’dan Z’ye herşeyi tek çatı altında toplamayı kendimize hedef edindik. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Müşterilere yükleme konusunda da kolaylık sağlaması açısından her türlü detayın düşünüldüğü Holland Bazaar’da tırlar için bile ayrı giriş noktaları oluşturulmuş. Park sorununun asla söz konusu olmadığı bu devasa alana gelip gönül rahatlığıyla alış-verişinizi yapıp gidebiliyorsunuz.

Holland Bazaar ‘ı 15 a-b Eley Estate, Eley Road, London N18 3BB yeni adresinde bulabilirsiniz.

Online ulaşmak isteyenle www.hollandbazaar.co.uk internet sitesinden de ulaşabilirler. 24 saat bilgi almak için telefon numarası 020 888 7 9999

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.