kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
STERLIN
40,4861
BITCOIN
$64.492
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Kötürespor’un üç yabancısı Türkiye’de seçmelere katılacak

Portekiz asıllı Formoso Mendes Gomes, Fusion Queta ve Eduardo Quitirna, Elazığspor ve Mersin İdmanyurdu’nda denenecek.

Kötürespor’un üç yabancısı Türkiye’de seçmelere katılacak
19.04.2014
0
A+
A-
Türk Ligi'ndeki en başarılı sezonunu geçiren Kötürespor'un hedefi üçüncülük.

Türk Ligi’ndeki en başarılı sezonunu geçiren Kötürespor’un hedefi üçüncülük.

Ezel Türk Ligi Birinci Küme’nin başarılı takımlarından Kötürespor orta sahasında yer alan üç yabancı futbolcusu bu sezon sonunda Türkiye Ligi takımlarının seçmelerine katılacak.

Antrenör Berk Emül  (solda) ve Menajer Zafer Koçak, takımın performansından fazlasıyla memnunlar.

Antrenör Berk Emül (solda) ve Menajer Zafer Koçak, takımın performansından fazlasıyla memnunlar.

Bu yıl büyük form gösteren Portekiz asıllı Formoso Mendes Gomes, Fusion Queta ve Eduardo Quitirna’nın büyük kulüplerde de oynayabilecek kapasitede olduğunu söyleyen Kötürespor antrenörü Berk Emül, bu futbolcuları Türkiye Süper Ligi’nde oynayan Elazığspor’la, PTT 1.Ligi’nde play-off maçları yapacak olan Mersin İdmanyurdu’nun seçmelerine götüreceğini belirtti.

Türkiye’de uzun süre profesyonel futbol oynayan, bu yıl zaman zaman Kötürespor’da da forma giyen antrenör Berk Emül, üç futbolcunun da kapasite olarak Türkiye liglerinde yer alabilecek durumunda olduğunu ifade etti.

BİZ HARİÇ HERKES ŞAŞIRDI

Ezel Türk Ligi 1.Küme’de bu yıl büyük çıkış gösteren ve halen ilk üç hedefini kovalayan Kötürespor’un başkalarını şaşırtabileceğini, ancak kendileri için beklenilen performası gösterdiğini söyleyen Berk Emül, haftanın beş günü antrenman yapmalarının aldıkları sonuçlara yansıdığını ifade etti.

Emül, “ Haftanın dört günü futbolcularımız iş ve özel durumlarına göre gruplar halinde çalışıyor. Cuma günü de toplu idman yapıyoruz. Bu da her futbolcumuzu antrenmanlı olmasını sağlıyor” dedi.

Kadrodaki futbolcuların aslında yeterli olmadığını, bunu antrenmanlarla tamamladıklarını belirten Berk Emül, kadroya üç yabancı futbocu da ekleyince beklenen başarı grafiğini yakaladıklarına işaret etti.

ŞAMPİYONLUĞUN YOLU BİZDEN GEÇECEK

Takım Menajeri Zafer Koçak da, sezona geç başladıklarını vurgulayarak, “Zaten ikinci yarıda patlama yapacağımızı söylüyordum. Bu da gerçekleşti. Sezon başındaki hedefimiz de ilk dört arasına kalmaktı” diye konuştu.

Şampiyonluğun iki adayı Dumlupınar ve Doğan TB ile oynayacakları maçlara da değinen Zafer Koçak, “Onların durumu bizi ilgilendirmez. O maçları da kazanmak için sahaya çıkacağız. Şampiyonluğun yolu bizden geçecektir” dedi.

Yorumlar

  1. ENDER KALKAN says:

    KOTURESPORA BASARILAR DILERIM IYI BIR TAKIM…..