kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3613
EURO
34,9612
STERLIN
40,9432
BITCOIN
$70.780
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Orta şiddetli yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Sabahat Akkiraz’ın Londra konserinden hükümete mesajlar

CHP İngiltere Birliği’nin davetlisi olarak Londra’ya gelen Sabahat Akkiraz mini bir konser Verdi.

Sabahat Akkiraz’ın Londra konserinden hükümete mesajlar
22.04.2014
0
A+
A-

IMG_8156

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Genel Merkezi tarafından Britanya ve Londra’da görevlendirilen CHP İngiltere Kurucu Temsilciler  Kurulu’nun düzenlediği “Halkla Dayanışma Gecesi”nde sahne alan CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz’ın sahne aldığı etkinlikte CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat da davetliler arasındaydı

IMG_8139

Yasemin Brett, Baki Düzgün, Durdu Özbolat, Ahmet Öykener, Ahmet Karahasan, Hasan Çavuş

Enfield Belediye Meclisi Üyeleri Ahmet Öykener, Yasemin Brett ve Ahmet Karahasan’ın da izlediği geceye çok sayıda sivil toplum örgütü ve işadamları katıldı.

IMG_8155

                                        Baki Düzgün
               CHP İngiltere Birliği Başkanı

Sunuculuğunu Bora Balcı’nın üstlendiği gecede CHP İn­giltere Temsilciler Kurulu Başkanı Baki Düzgün yaptığı açılış konuşmasında Britanya genelinde yaşayan tüm yurtdaşları CHP’ye üye olmaya davetti. İngiltere’de yaşayan CHP’liler olarak özellikle önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aktif rol oynayacaklarını dile gietirirken iktidar partisinin politikalarını da eleştirdi.

IMG_8164

Durdu Özbolat
CHP Kahramanmaraş Milletvekili

Daha sonra mikrofona CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat gelerek, Alevi toplumunun sürekli dışlandığını ve devletin hiçbir üst kademesinde Alevi bürokratlara yer verilmediği görüşünü savun  Özbolat hükümeti de eleştirdi. Oy vermenin öeneminden bahseden CHP’li milletvekili “biro oy diyip geçmeyin. Bakınız son yerel seçimlerde CHP Yalova’da önce bir oyla kaybetti. İtirazımız üzerine yapılan tekrar sayımlarda ise bu sefer CHP beş oyla seçimi kazandı. O nedenle önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri için biran evvel gidip kayıt yaptırın. İstemediğiniz bir isim Cumhurbaşkanı seçilirse sorumlusu oy kullanmayanlar ve oy kullanmak için kayıt yaptırmayanlar olacaktır” diye konuştu.

Yakın zamanda CHP Yurt Dışı Örgütlenme Koordinatörlüğüne atanan Özbolat, ülke dışında CHP’yi daha etkin hale getireceğini açıkladı.

IMG_8165Yapılan konuşmaların ardından sahne alan ve aynı zamanda CHP İngiltere Temsilciler Kurulu Üyesi olan Tuğba Özcivan seslendirdiği türkülerle izleyicelerden büyük beğenisi aldı. Özcivan’ın ardından sahneye CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz gelerek Alevi deyişleri ve türkülerden oluşan bir repertuarla kısa bir konser gerçekleştirdi. Yaklaşık yarım saat sahnede kalan Akkiraz’ın konuşmalarında da oklar yine hükümete karşı yöenldi.

 

Gerçekleştirilen organizasyonda Atatürk’ün  posterinin olmaması da dikkat çekti. CHP ve Kılıçtaroğlu bayraklarıyla donatılan mekanda, CHP’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün posterini Londra’da bulamadıklarını dile getiren yetkililer, genel merkezden de sınırlı sayıda parti bayrak ve logolarının yollandığını ifade ettiler.

IMG_8232

 

IMG_8208 IMG_8195 IMG_8182 IMG_8179 IMG_8188 IMG_8191 IMG_8174 IMG_8173

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.