kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
STERLIN
40,8998
BITCOIN
$70.548
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Nejat Gürpınar, Soma Linyitspor’da

BAL Ligi’nde yer alan Soma Linyitspor’un Teknik Direktörlüğü’ne Londra’daki futbol camiasının da yakından tanıdığı Nejat Gürpınar getirildi.

Nejat Gürpınar, Soma Linyitspor’da
30.07.2014
0
A+
A-
Nejat Gürpınar (sağda), Necdet Aydın ile birlikte yıllar önce Londra’da Türkiye'ye giden İngiltere Türk Genç Karması’nın seçmelerini düzenlemişti.

Nejat Gürpınar (sağda), Necdet Aydın ile birlikte yıllar önce Londra’da Türkiye’ye giden İngiltere Türk Genç Karması’nın seçmelerini düzenlemişti.

Geçtiğimiz aylar içinde 301 madencinin hayatını kaybettiği maden kazasıyla Türkiye ve dünyada uzun süre gündemin ilk sırasında yer alan Soma, şimdi futbolla adını duyurmak istiyor.

Türkiye’de Deplasmanlı bölgesel Amatör Lig olarak bilinen BAL Ligi’nde yer alan Soma Linyitspor’un Teknik Direktörlüğü’ne Londra’daki futbol camiasının da yakından tanıdığı Nejat Gürpınar getirildi.

Kendisiyle bugün görüştüğümüz Gürpınar, sezonu 5 Temmuz’da açarak kamp çalışmalarıyla sürdürdüklerinl söyledi. Nejat Gürpınar, kurdukları çok güçlü kadroyla lige başlayacaklarını söyleyerek, “Soma Linyitspor gelecek yıl rakipsiz şampiyon olup, eski günlerine dönüşün başlangıcını yapacaktır” dedi.

LONDRA TÜRK FUTBOL CAMİASI’NIN BAYRAMINI KUTLADI

Londra’daki talı-acı anılar yaşadığını belirten Soma Linyitspor’un Teknik Direktörü, futbol camiasının da bayramını kutladı.

İngiltere’de UEFA A lisansını aldıktan sonra bazı İngiliz takımlarında görev yapan Nejat Gürpınar, bu arada İngiltere Türk Genç Karması’nın Ege bölgesine yaptığı ziyaretine teknik sorumlu olarak katıldı. Türkiye’de bazı takımları çalıştıran Gürpınar, daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu Eğitim Dairesi’nin İstanbul Beylerbeyi’ndeki tesislerinde sekiz yıl görev yaptı.

1990’lı yıllarda Londra’da Arsenal altyapısında yetişen, A takıma kadar yükselen ve Şimdi Norwich City Academy’nin Londra şubesinde futbola yeni gençler kazandıran Soner Zümrütel de, o tarihlerde Türkiye 2.Ligi’nde yer alan Soma Linyitspor’da iki sezon forma giymişti.

 

Yorumlar

  1. Huseyin says:

    Bu adam futbol’dan anladigi yok