kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3684
EURO
34,9873
STERLIN
41,0276
BITCOIN
$70.852
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Eroğlu’nun Londra programı yoğun

Eroğlu’nun Londra programı yoğun
14.06.2012
0
A+
A-

DervisErogluKKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kuzey Kıbrıs Dayanışma Derneği’nin davetlisi olarak konferans vermek üzere 12 Haziran’da Londra’ya geliyor.

Eroğlu, Londra’da ilk olarak 12 Haziran akşamı, İngiliz Parlamentosu’nda düzenlenen bir yemekte, KKTC Parlamento Dostluk Grubu üyeleriyle bir araya gelecek. 13 Haziran Çarşamba günü KKTC’nin Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Cumhurbaşkanı Eroğlu onuruna öğle yemeği verecek. Eroğlu yemeğin ardından Ortopedik Engelliler Derneği’ne bağışta bulunacak olan İngiliz boksör David Haye ile KKTC’nin Londra Temsilciliği’nde görüşecek. Cumhurbaşkanı aynı akşam, Kuzey Kıbrıs Dayanışma Derneği’nin, onuruna vereceği yemeğe katılacak.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, 14 Haziran Perşembe günü Londra Türk Radyosu’ndan topluma sesleniş konuşması yapacak. Öğle yemeğinde Kıbrıslı Türk belediye meclis üyeleriyle bir araya gelecek olan Eroğlu, saat 19.00’da ise İngiltere’de yaşayan Türk toplumuna yönelik konferans verecek. Konferans, Londra’nın Wood Green bölgesindeki Grand Palace Banqueting Suite’te yer alacak. Cumhurbaşkanı Eroğlu, konferansın ardından düzenlenecek yemekli toplantıda İngiltere’deki sivil toplum örgütlerinin başkanlarıyla bir araya gelecek.

15 Haziran Cuma günü basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek olan Cumhurbaşkanı Eroğlu, öğle yemeğinde ise Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ünal Çeviköz’ün konuğu olacak. Aynı gün akşam ise Cumhurbaşkanı’nın eşi Meral Eroğlu himayelerinde, Kuzey Londra’daki Regency Banqueting Suite’de, Ortopedik Engelliler Derneği yararına balo düzenlenecek.

16 Haziran Cumartesi günü Dr. Fazıl Küçük Türk Okulu’nu ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Eroğlu, ardından da Dr. Fazıl Küçük, Namık Kemal ve Blackfen Türk okullarının etkinliklerini izleyecek. Cumhurbaşkanı Eroğlu aynı gün akşam düzenlenecek yemekte ise işadamlarıyla bir araya gelecek. Bu arada Cumartesi günü öğleden sonra KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, Cumhurbaşkanı’nın eşi Meral Eroğlu onuruna çay düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu temaslarını tamamlamasının ardından, Londra’dan 17 Haziran Pazar sabahı ayrılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.