kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
STERLIN
40,4861
BITCOIN
$64.492
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

AKP Milletvekili Londra’da Demokratikleşme Paketi’ni Anlattı

AKP Milletvekili Mehmet Emin Ekmen yakın zamanda açıklanan Demokratikleşme Paketi’ni Londra’da anlattı.

AKP Milletvekili Londra’da Demokratikleşme Paketi’ni Anlattı
18.10.2013
0
A+
A-

Centre for Turkey Studies’in İngiliz Parlamentosu’nda düzenlediği bir konuşmada AKP Milletvekili Mehmet Emin Ekmen yakın zamanda açıklanan Demokratikleşme Paketi’ni açıkladı.
Farklı çevrelerden çok sayıda Türkiyeli ve yabancının katıldığı toplantıya İşçi Milletvekili Andy Love ev sahipliği yaptı. CEFTUS’un son yıllarda Türkiye ve Britanya arasındaki ilişkilerin güçlenmesinde önemli bir rol oynadığını belirten Love, organize edilen konuşmaların iki ülke arasında değerli köprüler kurduğunun altını çizdi.
Milletvekili Ekmen, açıkladığı bu paketle “hükumet çözüm sürecini sürdürme iradesini bir kez daha teyit etmiştir” dedi. Önerilen her iki seçim sisteminden ikisinin de Barış ve Demokrasi Partisi’nin temsilde adaletsizlik eleştirilerine cevap verdiğini söyledi.
AKP ZORLUKLARLA KARŞI KARŞIYA
Mehmet Emin Ekmen, kaldırdığı öğrenci andı konusunda AKP’nin ağır eleştirilerle karşılaştığını, Türklüğü ortadan kaldırmakla suçlandığını dile getirdi.
Ayrıca, “Tek zorluk sistem içi güç odakları değildir. Parti ve lideri için diğer bir zorluk da Türkiye’nin coğrafi olarak 7 bölgesini ve siyasi olarak en az 4 ayrı eğilimini bir arada tutma zorunluluğudur” dedi.
Paketin sınırlı olmasını da şu an yürülükte olan Anayasa’ya bağlayan Ekmen, “bu Anayasa ile ancak bu kadar şey yapılabilir” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.